lithium

Express you colorful mind


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

academy

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 5]

1 academy op zo sep 04, 2016 5:14 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Rassen:
Verto
Verto's kunnen in een beest of mensen veranderen

Arma
Draagt zijn wapen in zijn lichaam.

vastum infligit
zijn altijd aparte wezen, geen menselijke lichaam of deels menselijk.

Miscere
een miscere staat bekent om zijn bijna menselijke uiterlijk en zijn gespecialeerd in een bepaald ding. geur, zicht, snelheid.

Hominis:
gewone mensen.

-Rassen kunnen gemixt worden
-Zeldzame dingen zoals engels demonen geesten (spirits) worden niet geaccepteerd op school.
_________________________________________________________________________

Rang:

Brons,
Mensen die hun krachten niet onder controle hebben,
Arme familie
laag aanzicht
halflingen

Zilver
normaal

Goud
uitblinkers

platina
Rijke familie
hoog aanzicht
zuiver ras

Diamant
Meester in alles.
Mensen

De rang die je bijdraagt is terug te lezen in je uniform.
Ben je voor 100% mens zonder enige krachten zal je altijd hoog in de ranglijst staan.
_________________________________________________________________________

Talenten:


Flora
Is goed met planten, drankjes maken, Gif Enzovoort

Fauna
Goed met dieren, praten, aansturen Enzovoort

Wapenmeester:
Zal gespecaliseerd zijn in het gebruik van wapens. Boog, hamer, zwaard, Enzovoort


Magicea
Gebruik magie om zichzelf te verdedigen. duisterde magie, Puur magie, Enzovoort

Element drager:
gebruiken een element als wapen. Vuur, water, aarde, Enzovoort

Uitvinder:
deze plek word vaak ingepikt door de mens

-Talenten zijn er om gemixt te worden maar je zal altijd uitblinken in 1 ding.
-
_________________________________________________________________________

Klassen
Phoenix
Karakter:positief, koppig, schoonheid, haat verraden te worden.
Element: vuur
Kleur: Rood, goud


Wyverm

Karakter: zelf verzekert, hebberig, heethoofd, trots, krachtig
Element: grond
Kleur: paars Zwart


Griffioen
Karakter: slim, leergierig, open, flexible, Scherp oog,
Element: wind
Kleur: bruin, blauw


Kealky
Karakter: puur, zuiver, Loyaal,
Element: water
Kleur: turkwase, wit


Cervum
Karakter: aanpassend, Beschermend, Eerlijk, hulpvaardig, zorgzaam
Element: natuur
Kleur: Groen, geel

2 Re: academy op zo sep 04, 2016 7:06 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

basis:
Naam: Yuuki
leeftijd: 22
geslacht: man
Karakter: Sociaal, Leergierig, Open, Mentaal sterk. Laat niet veel los over zijn verleden waardoor geheimzinnig. Doelgericht. Zorgzaam

kracht:
ras: Arma,
rang: goud
talent: Wapenmeester, Elementdrager metaal.

School:
Klas: Griffioen
leerjaar: 1

3 Re: academy op zo sep 04, 2016 7:35 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Basis:
Naam: Jeonghan Yoon
leeftijd: 21
geslacht: man
Karakter: praat makkelijk, slaapt veel, snel moe, minder doorzettings vermogen, plagerig, speels, behoefde aan buddy, netjes, houd er van om verwent te worden, zorgt voor anderen, oplettent,
zinnentjes: whose baby are you? Whose pabo are you?

kracht:
ras: Miscere - elf
rang: silver
talent: Wapenmeester, onbekent

School:
Klas: phoenix
leerjaar: 1Laatst aangepast door KeepDreaming op zo sep 04, 2016 10:49 pm; in totaal 1 keer bewerkt

4 Re: academy op zo sep 04, 2016 8:39 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Jeonghan Yoon
het was laat in de avond wanneer junghan met zijn rollkoffer buiten stond te wachten tot dat de deuren van de luchtbalon open gingen. hij herinnerde nog goed hoe jaloers zijn zusje was dat hij al wel naar de academy mocht en zij niet. desondangs hadden ze een echte goede band met elkaar. zijn familie kon hem niet komen uit zwaaien want hij moest laat vertrekken middernacht wilde hij in de begin van de middag aan komen op school. dat werd een lange vlucht voor hem. gelukkig kon hij nog wat bijslapen in de copee wat hij wel eens vaker deed op zijn werk op de wc voor bijvoorbeeld maar 5 minutjes om wat energie bij te tanken. nu hij 21 was kon hij de pubertijd niet meer de schuld geven van zijn zo nu en dan energie te kort.

het geratel van meganische schranieren vulde de omgeving waarnaar de deur met een klap op de grond kwam. zo kon iedereen er makkelijk op lopen met hun koffers dat schilde hem weer tillen.
junghan trok zijn koffer achter zich aan en stapte de zappeling in. of hoe hij dat ding ook moest noemen. het was een vrij ongewoon ding voor zijn ras maar dat maakte hm niet zo veel uit.
'goedenavond meneer.' zei hij zacht met een glimlach tegen de man die de leerlingen telde die naar binnen stapte. 'goedenavond jongen.' zei de man vriendelijk terug en wenkte dat junghan verder mocht lopen.

junghan liep door de gang heen en keek door de raampjes heen die in de deuren zaten van de copees meeste mensen zaten in groepjes bij elkaar met hun vrienden, echter was hij hier voor de eerste keer. dus besloot hij om voor de savety maar niet meteen een copee binenn te stappen maar een wat stillere of zelfs lege copee op te zoeken.
het was veel lopen maar dan vond hij ook wat, een lege copee, die hem wel komvertable leek. de deur gin nogal stroef open die zodra hij binnen was, meteen weer dichtklapte waar hij kort van schrok. even liet hij zijn blik door de copee heen glijden, boven de banken waren rekken voor de tassen en koffers. 'daarga ik hem niet in doen he.' zei hij tegen zichzelf. zijn koffer zette hij flak bij de bankjes neer en nam uitgebreid plaats op een van de twee banken. zijn jas ritste hij open, trok hem uit en legde hem over zichzelf heen als een soort van dekentje. zijn benen trok hij op en zette hij ter ondersteuning van tegen zijn rollkoffer aan. als iemand die zou weg trekken of mee nemen zou hij dat meteen merken.

de grond onder hem begon te trillen gevolgt door een raar geluid dat bevestigde dat de zappeling aan het op stijgen was. een raar gekriebel vulde zijn buik. het was de plotse hoogte verschil die hij voelde gemengt met het gevoel dat hij nu echt ging studeren aan een academy. met die prettige trotse gedachten viel junghan in slaap.

5 Re: academy op zo sep 04, 2016 9:46 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Het was zo ver. De zappeling daalde neer op een uitgestrekt grasveld. Hier stapte maar 3 mensen op. Waaronder Yuuki een 22 jarige jongen met zijn raaf. De jongen keek haastig om zich heen. Zijn ogen groot en zijn spieren gespannen. Bij elk geluid keek hij om waardoor izjn haren wapperde in de wind die opkwam zetten bij het dalen van de zappelin. De raaf op de schouder van de jongen flapperde onrustig. Soms kraaide hij lelijk waardoor de jongen nog meer schrok. 'sst sst little one' flusiterde hij proberend de snavel dicht te houden. De zappeling raakte de grond opende zijn deuren langzaam. 'kom op sneller!' zei Yuuki terwijl hij zijn koffer strak vast pakte. 'please!' smeekte hij en het moment dat hij naar binnen kon schoot hij als een gek naar binnen. Zijn raaf viel bijna van zijn svhouder af. Binnen liep hij snel door. nog steeds om kijkend naar buiten waar mannen te paard aan kwamen rijden. In hun hand een grote zwaarden. Yuuki keek heel benauwt toen ze dichter bij kwamen. Hij wsa doods bang dat de mannen de zappeling tegen zouden houden. Maar die waren te laat. De zappelin steeg weer op en de mannen zwaaide nog na. Hierop antwoorde yuuki met een tong die hij tussen zijn tanden deed. Zijn rug rechte en zijn raaf aaide, 'We zijn er in!' trots sjouwde hij zijn koffer doorde gangen. Bijna elke coupe zat al vol op de laatse na. Daar lag een jongen op de bank.. of meisje dat kon yuuki niet goed zijn.. Die jongen op de bank lag toch te slapen dus hij besloot er bij te gaan zitten. Zijn koffer verdween omhoog en de raaf vloog naar het raam toe. Kraste hard en nestelde zich daarna in. Yuuki ging zelf zitten zij nvoeten gestrekt.

De zappelin vloog voor een lange tijd wat de raaf de zeuneen gaf en steeds meer begon te krassen ne rond te lopen zijn poten kratse op het tafeltje waar hij op liep

6 Re: academy op zo sep 04, 2016 10:42 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Jeonghan Yoon
een luid akelig gekras van iets maakte junghan wakker. Langsaam opende hij zijn oogjes terwijl hij zachtjes met zijn mond na smakte. zijn haar was half voor zijn ogen gevallen waardoor hij er langsheen moest kijken. tegen over hem zat een jongen op de bank met kort zwart haar. op de tavel zat een lelijke zwarte vogel. teminsten zijn eerste indruk was lelijk. stilletjes staarde hij naar de jongen in de hoop dat hij hem misschien niet had zien ontwaken. junghan trok zijn jas iets op die tijdens het dutje een beetje naar beneden was gezakt.
gelukkig was de rollkoffer waar hij zijn voeten op had gezet zwaar genoeg om tijdens het dutje te blijven staan. maar als hij zijn gewicht er meer op zou zetten zou het volgens hem omvallen.

7 Re: academy op ma sep 05, 2016 6:54 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Yuuki staarde zelf naar buiten. hij zag de jongen wel bewegen in zijn ooghoeken maar reageerde er eerst niet op. Pas toen zijn raaf hard begon te kraaien. 'Ah kom op! je hebt die andere al wakker gemaakt zwijg nou is! met je stomme hoog te vrees!' Mompelde Yuuki binnenmonds terwijl hij de snavel van de raaf dicht hield. Yuuki zuchte even lied de raaf weer los en keek naar de jongn voor hem. 'hey.' Met Yuuki zijn begroeting schokte de zappelin. Het kwam duidelijk in een andere luchtstroom terecht waardoor alles begon te schommelen en te schuiven zo ook de koffer dan de andere jongen.

8 Re: academy op ma sep 05, 2016 7:33 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Jeonghan Yoon
de jongen pakte de snavel van de raaf vast en sprak tegen zijn gevleugelde vriend. hoogtevrees? het is een vogel. dacht junghan toen hij hem iets in die richting binnendsmonds hoorde mompelen.
op het moment dat de jongen naar hem keek sweeg hij terwijl hij het lichaam van de jongen meer bestudeerde.
'hey,' zei de jongen. Presies op dat moment begon de zappeling hevig te bewegen. junghan legde een hand tegen de zijkand van de muur aan en met de anderen hield hij het bankje vast. de koffer wiebelde, hij voelde hoe zijn voeten naar voren gleden en de koffer met een klap op de grond belande. de klippen die de koffer dicht moest houden sprongen open waardoor de inhoud van junghan zijn rollkoffer er niet meer in bleef zitten. sommige kleding stukken, een paar boeken en zijn betmeton shuttle gleden versprijd over de vloer van de wagon heen. terwijl het nog hevig na schakte.
'aish no!' piepte junghan. meteen sprong hij op van het bankje, hurkte bij zijn koffer neer en probeerde zijn koffer op een andere posietsie neer te zetten. toen hij hem net goed had staan bewoog de grond onder zijn voeten zo hevig dat hij voor over viel in de richting van de jongen, zijn voet bleef haken achter een van zijn spullen die nog op de grond lagen. hij wist zich nog net op te vangen met een hand, net naast het hoofd van de jongen, tegen de muur aan. geschrokken van deze ongewone actie ademde junghan nerveus in en keek recht in de kijkers van de jongen die nog geen 5 cm van zijn gezicht af zat.

'hey,' zei hij zacht en knipperde 3 keer met zijn ogen voordat hij zich van de muur af zette. het bewegen van de zappeling was even gestopt.

9 Re: academy op ma sep 05, 2016 7:41 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Yuuki bleef toe kijekn en deed niks. Hij had geleerd dat je alles eerst zelf moest oplossen want als je ooit de groep verlaat of kwijt raakt moet je het ook alleen oden anders zla je het niet overleven. Daarom hielp de jongen niet. Hij keek toe hoe de jongne ondhandig zijn koffer recht zette. Het moment dat de zappeling weer bewoog en de jongen ineens heel dicht bij yuuki;s hoofd was. Begon yuuki te lachen. 'oh hey!. Nou das een beetje te snel' Hij bracht zijn hand naar het hoofd van de jongen vlak voor hem legde deze tegen het voorhoofd van de jongen aan en drukte hem naar achtere toe. 'Misscehin moet jeje eerst voortsellen voor je me zo bespringt' Yuuki ging rechter zitten. 'Ik ben Yuuki!'

10 Re: academy op ma sep 05, 2016 7:54 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Jeonghan Yoon
junghan keek naar de vinger van de jongen die tegen zijn voorhoofd aan zat en hem naar achteren duwde. de zin die volgde moest hij even driemaal door zijn hoofd laten galmen voordat hij echt begreep dat hij het niet fout gehoord had. kon hij een grapje terug maken ondanks dat hij de jongen nog niet kende? 'waarom gaat toch zo veel sneller toch?' merkte hij op met een gniffelend lachje op zijn gezicht. de jongen voor hem ging rechter zitten. 'ik ben Yuuki.' zei hij.
'aangenaam Yuuki, ik ben Jeonghan.' zei junghan en stak zijn hand naar Yuuki uit om hem deze keer wel op de goede manier te begroeten.

'waar kom jij vandaan?' vroeg hij, junghan had zich weer half om gedraaid en raapte wat spullen van de grond af om deze in zijn koffer te stoppen. 'aish waar is die shuttel.' mompelde junghan terwijl hij rond keek. hij zou zweren dat hij hem echt over de grond had zien rollen?

11 Re: academy op ma sep 05, 2016 8:00 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Schuddend met zjn hoofd ontving hij de grap van de jongen. 'Ja opzich. Maar toch iets langzamer in het vervolg. Of zoen me dan meteen inplaats van er net voor hangen!' hij lachte even en keek hem opnieuw aan. Toen stelde de jongen zich voor, 'aangenaam jeonghan' wilt schudde hij de hand van de jongen die blijkbaar jeonghan heette.. Aan zijn naam te horen as het een koreaan.. Dit ging nog een mooi groot probleem worden. JeongHan ging weer door met zijn tas en nog steeds hielp Yuuki niet. Yuuki keek gewoon toe hoe de jongenn dingne zocht. Pas toen hij mompelde over een of andere shuttel Yuuki wees naar zijn raaf. 'Dat ding?' De raaf spring meten omhoog met iets in zijn bek. Yuuki deed net of hij er niet bij kon ofhet enige iets interseerde wat de raaf in zijn bek had. 'Hij pikt als hij het neit iwl afstaan'

12 Re: academy op ma sep 05, 2016 8:15 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Jeonghan Yoon
'nah, het moet ergens spannend blijven.' antwoorde hij op de reactie van Yuuki.

Yuuki schudde zijn hand best hevig heen en weer. toen hij hem los gelaten kraakte junghan zijn eigen vingers door zijn hand en vingers te bewegen. voordat hij naar de grond bukte, streelde hij een bruine pluk haar achter zijn oor. die weer langsaam er tussenuit gleed toen hij spullen aan het zoeken was.
'dat ding?' merkte Yuuki op. junghan keek langsaam omhoog naar yuuki en draaide zijn hoofd toen hij yuuki naar iets speciavieks zag kijken. de raaf op de tafel had zijn lievelings betmetonshuttel vast in zijn lelijke snavel. jonghan rijkte zijn hand naar de vogel en klakte met zijn tong om vertroetelende geluidjes te maken. zijn hand bewoog hij dichter naar de raaf toe en gebaarde naar dat beest dat hij naar hem toe moest komen. enkel had de raaf er minder zin in. hij liep van junghan weg en wandelde in cirkeltjes rond over de tafel heen, junghan deed zijn hand wat dichterbijer naar de raaf toe en kon de shuttel bijna beed pakken op dat moment kreeg hij een pik van de raaf. 'kon je dat niet eerder zeggen!' mompelde junghan niet gemeen bedoelt.

junghan trok zijn ogen tot speeltjes en tuite zijn mond alsof hij een battle aan ging met de raaf. zijn handen hief hij in de lucht op schouder hoogte en sloop naar de tafel toe. geconsentreert bekeek hij de bewegingen van de raaf en hoopte dat hij het juiste moment uit koos om die raaf te pakken. in een snelle beweging greep hij naar voren naar de raaf.

13 Re: academy op ma sep 05, 2016 8:30 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

vol vermaak keek Yuuki toe hoe de raaf niks toe lied. En Jeonghan deed zijn best de raaf te pakken. Lachend keek yuuki toe toen de battle begon tusse nde twee. De raaf was getraint.. En wist optijd weg te vliegen. IYuuki kreeg gewoon de slappe lache toen Jeonghan miste. 'mis!' hikte Yuuki. Door het lachen had hij de hik gekregen. 'You *hik* can do *hik* it!' Wijfde hij. Zijn adem daarna in houdend te verkomen dat de hik aanhield. De vraag naar waar hij vandaan kwam had hij met een reden verzwegen. En dat ging Yuuki ook niet vertellen.

De Zappelin begon mte dalen waardoor de raaf boven in ging zitten ver in een hoek nog steeds met de shuttle in zijn bek. Yuuki deed zijn benen over elkaar heen en zijn arme ineen geslagen. 'Geef het straks wel!' had yuuki nog gezegt. Die straks werd veel later want er was een fout met de zappeling en we moesten er ineens heel gehaast uit. Ze werden letterlijk naar buiten geduwt waardoor Yuuki ver van jeonghan kwam en de shuttle niet terug kon geven

14 Re: academy op ma sep 05, 2016 8:43 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Jeonghan Yoon
'ik krijg dat ding terug ook!' zei junghan op de aanmoedeging van Yuuki. door het gelach van hem moest jungan stiekem ook lachen niet dat hij het dierect liet zien. het klonk gewoon grappig dat gelach samen met dat gehik.
die vervloekte raaf ging in de hoek van de wagon zitten helemaal bovenaan op de rekken. ergens had hij gehoopt dat dat beest niet kon vliegen aangezien hij had gehoord dat de vogel wellicht hoogtevrees had. 'hah., karma!' zei junghan en wees speels naar Yuuki die nogsteets de hik had. plots kamen er mensen binnen die wenkte dat ze er uit moesten. junghan pakte zijn koffer en keek met beteuterde puppy oogjes toe hoe de raaf, met de shuttel die van hem was, op de schouder van de jongen ging zitten en hen steets verder uit zijn buurt vandaan ging door de onverwachse drukte in de gangen.
wat was er aan de hand? vroeg hij zich af. een meisje wert tegen hem aan gedrukt door de menigte in de gang. op het zelfde moment keken ze elkaar aan in de ogen waarna junghan glimlachtte. even wenkte hij nog een blik naar waar Yuuki heen werd geduwt.

15 Re: academy op ma sep 05, 2016 8:54 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Iedereen werd alle kanten op getrokken en gesleurt. De raaf op Yuuki;s schouder hield de shuttle maar al te stevig beet. Yuuki ving op dat er een gaslek of iets was in de zappelin en dat ze daarom een stukje langer moesten lopen.. 'Great!' bracht hij uit.. De jongen jeonghan raakt steeds verder bij Yuuki vandaan en ergens baalde yuuki hier best wel hard van.. IEderen werd altijd bij yuuki weg gehaald dus zo voelde het nu weer. Vergetend dat zijn raaf deze keer iets had waardoor hij opnieuw kontact kon maken maar de jongen genaamt jeanghan.

Na een tijd gelopen te hebben met de zware koffer kwamen ze aan bij een hek voor een. Iedereen verzamelde er in groepjes. DE docenten vertelde dat ze door het bos gingen en je niet achter moest raken. Of om mocht kijken. Yuuki lachte even. 'dan word je opgegeten?' vroeg hij en meteen keek de docent met een woedend gzicht naar yuuki. onschudlig deed hij zijn handen omhoog. 'oke sorry! niks gzegt!' zijn ogen naar de linker kant gericht liep hij wat meer naar achtere de groep in.

Yuuki kwam bij een groep met meiden te staan.Voor hun stnd een jongen met lang bruin golvend haar en een gitaar op zijn rug breed lachend en hij had bijna met elke meid geflirt in de paar secondens dat Yuuki stond de kijken. 'We hebben nog 1 persoon nodig.. Voor we het bos in kunnen!' riep de jongen met de gitaar. Het was eigenlijk meer zingen. Yuuki keek rond in de hoop dat hij misschein jeonghan konvinden om mee te lopen

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 5]

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum