lithium

Express you colorful mind


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Back to earth

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 3 van 4]

31 Re: Back to earth op zo feb 05, 2017 8:23 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Finnick
Finnic kdeed zijn mond open als een O en bleef daarna stil. Dus jisoo was eentje met en kamer?. hij keek toe hoe Jisoo de kamer in ging. Finnick hielp door daaran de deur open te houden. De jongen keek toe hoe Jisoo in lichte paniek door de kamer heen gingne dingen zocht. 'Die foto' Finnick wees naar een foto die hij zag liggen. 'Is dat?' ij keek er naar waardoor de deur steeds meer dicht ging.32 Re: Back to earth op zo feb 05, 2017 8:50 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

jisoo Leegon Hong
jisoo keek naar de foto, 'dat zijn mijn ouders en grootouders.' bekende jisoo en verlechte zijn blik naar finnick waar hij langsaam de deur zag sluiten. 'no no no de deur!!' riep hij speelzig ookal was hij lichtelijk bang dat hij er niet meer uit zou komen. jisoo sprintte naar de deur en duwde er tegen aan. 'uurghh!' kreunde hij, zijn kracht kwam helemaal vanuit zijn tenen. 'hij mag niet dicht vallen.' zei jisoo met een neutrale stem.

33 Re: Back to earth op zo feb 05, 2017 8:57 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Finnick
weer vormde Finnick zijn mond tot een o en greep nu ook naar de deur om hem tegen te houden. 'familie; op dat glimlachte Finnick even en keek normaals naar de foto.. hij fronste en kreeg het gevoel dat hij die foto eerder gezien had.. of de man en vrouw op die foto.. 'Ik heb de deur; ze hij en zette zij voet er tussen, Finnick wachte tot jisoo alles zou hebben. 'terug gaan?' vroeg hij zo kort mogelijk waarna hij met izjn kippenkracht de deur iets verder open duwde zodat jisoo er langs zou kunnen34 Re: Back to earth op zo feb 05, 2017 9:12 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

jisoo Leegon Hong
'yea, tenzij jij nog iets nodig hebt?' vroeg jisoo hij slaakte een zucht van opluchting toen finnick zijn voed er tussen had gezet. jisoo haalde zijn gitaar koffer van zijn schouder en deed deze als eerst duur de gleuf heen vervolgens murmde hij zichzelf er doorheen. gelukkig was hij best slank en paste dat makkelijk. waneer hij er net doorheen was schoof de deur achter hem dicht. 'dat schilde niks.' zei jisoo geschrokken van klap. hij deed zijn gitaar tas op zijn rug en keek finnick aan.

35 Re: Back to earth op zo feb 05, 2017 9:15 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Finnick
Finnick knikte dat het niet veel gescheeld had. En toch was hij trots opzichzelf dat hij de deur open had kunnen houden. De klap van de deur die dicht viel had in eerste instantie niks veroorzaakt. Atans datwas wat Finnick dacht.. Tot hij een stap zetten en alles achterhem af leek te scheuren. Finnicks ogen werden groot en greep its beet.36 Re: Back to earth op zo feb 05, 2017 9:31 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

jisoo Leegon Hong
'Finnn!' gilde jisoo bijna hij voelde hoe de jongen hem deels beed gegrepen had. door het geweicxht en de lichte duwe schoof jisoo naar beneden met finnick aan zijn arm. het duurde niet lang of jisoo viel plat op zijn buik. wat best pijn deed. door het gewicht van de gitaar schoof jisoo verder naar beneden. met armen gestrekt probeerde hij iets beed te grijpen. 'finnnn!' riep jisoo

37 Re: Back to earth op zo feb 05, 2017 9:51 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Finnick,

Het was een flinke glijpartij.. tot finnick ergens op gleed. Hij klapte door zijn benen heen. Blijkbaar was hij op een of andere kast gekomen. Lang kon Finn er niet over nadenken. Jisoo gleed namelijk wel gewoon door naar beneden. En als finnick hem niet zou redden.. kon dat wel is jisoos dood worden. Dus met alle kracht die finnick in zijn lichaam hield hij jisoos hand beet. Zorgend dat Jisoo niet verder gleed. Vol wanhoop keek hij rond.. wat moesten ze nu doen.. ze hingen boven pinnen van ijzer die uit het ruimteschip staken. Terwijl Finn op een kastje ,at die weten aan vast zat met Jisoo in zijn handen "Jisoo ik houd je niet meer!" Kermde finnick. Zijn zij ging steeds meer zeer doen.

38 Re: Back to earth op vr feb 10, 2017 9:45 am

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

jisoo Leegon Hong
Jisoo keek naar hun Handen die langsaam van elkaar los glipte. 'You need to save yourself if you cant save both.' Zei jisoo zacht. Hij beed op zijn lip en dacht snel na of hij een oplossing wist. Achter hem verder naar beneden was een kist. 'Kun je me die kant op proberen te gooien?' Vroeg hij en knikte naar de grote kist. Als finn hem kon zwaaien en gooien zou jisoo misschien rollend daar heen kunnen komen. 'Ik tel wel tot drie.' Stelde jisoo voor. 'Een...' begon hij en schatte de afstand nogmaals in of hij dat zou redden. 'Twee' vervolgde hij zacht. De angst dat hij zou door glijden tot die gevaarlijke puin nam zwaar toe.

39 Re: Back to earth op vr feb 10, 2017 5:37 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Finnick
'MAar jij redde mij ook zonder na denken! je wist niet of het buiten geod wa! en toch ging je! dus ik kan je niet laten gaan!' riep Finnick de paniek was in zij nstem te horen. De hand van jisoo gleed steeds verder weg. 'no no no ' piepte finn toen Hij Jisoo tweede voorstel hoorde.. 'Dadelijk beland je in zun pin!' meteen sloot Finn zijn mond en keek Jisoo aan .'stop me ttellen okey!' jammer de finnick waarna hij nog is keek. Hij kon dejongn echt niet langer houden. En niet allen finnick was het aan het begeven oo kde kast op iest waar hij op za bego nte glijden.. 'okey! tel verder dan pobeer ik je naar de linkerkant de gooien' kermde finnick waarna hij Jisoo nog een keer goed beed hield en probeerde te bewegen naar de linker kant

40 Re: Back to earth op za feb 11, 2017 12:41 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

jisoo Leegon Hong
waneer finnick vertelde dat jisoo ook hem gered had terwijl ze bijden dood hadden kunnen gaan vertrok jisoos gezicht lichtelijk. jisoo was hier heen gekomen met een kleine reden. om iemand te vinden die hij eerder verloren was. wat de meeste niet wisten was dat er al eens een schip gestuurt was. Maar die was net als die van hen neer gestort. alhoewel jisoo niet wist of dit schip beter werkte met satellieten dan die ander. ergens hoopte hij dat er nog overlevende waren.
finn zei dat jisoo moest stoppen met tellen en zoals hij vroeg deed hij dat ook. stillentjes en zwijgend keek hij omhoog. jisoo schrok toen hij de kast waar ze half op zaten deels begon te verschuiven. '1, 2... 3!' telde hij. en probeerde zo goed mogelijk mee te bewegen in de zwaai. waneer fin hem los liet voelde het als een soort van slowmotion hoe hij deels vloog. neerkwam tegen de schuine grond en een stukje bleef rollen om zo dicht mogelijk bij de kist te komen. nu was het enkel goed tellen waneer hij met zijn gezicht naar de kist zat. als hij fout had getelt tijdens het draaien zou hij kunnen mis grijpen. hij strekte zijn armen en greep het splinterige hout vast van de kist. 'aurgh!' gromde hij en probeerde zichzelf op te trekken aan de kist. waneer hij vijlig genog op de kist zat keek hij met een gevrezede blik naar finn. hij bestudeerde de kist flig en zag een lang stuk metale ketting liggen. deze pakte hij, bond hem stefig om een ijzere pilaar en keek weer naar fin die aan de overkand net iets boven hem zat. 'FINN als ik het naar jouw gooi kun je het dan pakken?' vroeg hij en stond klaar om de ijzere ketting te gooien.

41 Re: Back to earth op za feb 11, 2017 1:26 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Finnick
finn kneep zijn ogen dicht toen hij Jisoo tussenzijn vingers door voelde glijden.. Hij had nu hoe dan ook iemand vermoord. Maa rer kwam gen pijnelijke schreeuw.. of een wanhopige pijnkreet het bleef still.. hij is dan in ieder geval niet pijnlijk dood gegaan! .. Finn hield zijn ogen strak op elkaar tot hij Jisoos stem hoorde. langzaam opende hij zijn ogen. Opgelucht ademde Finn uit waardoor de kast of iets waar hij op zat begon met schuiven. 'oh no!' Finnick keek naar de ijzere ketting en toen terug naar jisoo 'en dan?' piepte hij zacht in angst en bijna nie verstaanbaar..

42 Re: Back to earth op za feb 11, 2017 1:30 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

jisoo Leegon Hong
elke seconde dat fin daar langer op zat zou zijn dood beteken. 'hou het vast dan trek ik je omhoog!' schreeuwde jisoo. hij zwaaide met de ketting en gooide het in de richting van Finnick.

(als hij hem vast heeft)
jioo trok zo hard als hij kon aan de ijzere ketting. 'blijf vast houden.' moedigde jisoo hem aan. waneer finnick ver genoeg was getrokken ging hij op de ijzere ketting staan en tak een hand uit naar hem. 'pak me hand!' jisoo trok aan finnick totdat hij op de kist zat. daarna liet hij zich op het hout neer komen en slaakte een zucht van opluchting. 'okee nu kunnen we via die kettng naar beneden klouteren. zonder hard weg te glijden.' stelde hij voor en kontroleerde of de ketting nog goed vast zat.

43 Re: Back to earth op za feb 11, 2017 1:44 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Finnick
finnick wiebelde op zijn plek.. dit was niks helemaal niks... 'gooi maar' Finn ving de ketting en lied zich ophijsen. voorzichtig en vooral trillend pakte hij jisoos hand beet.. hij klom op de kist en maar net op tijd toen hij veilig zat viel de kast kapot. finnick pakte zijn hart beet en hijgde flink vol spanning. 'pff.'..'oke' hij gaf jisoo nu opnieuw een breedde glimlach. Door eht lachen kwamen er kleine kuiltjes in zijn wange nte zitten. De lach verdween toen jisoo met het volgende plan kwam.. Meten zkte finnicks schouders en zijn hoop.. finnick was maar goed in een ding en dat.. was spoorzoeken en de meeste dingen met de natuur.. natuurkunde enzo. gym was zijn slechste vak... 'jij eerst?' vroeg hij voorzuchtig en opnieuw was de angst duidelijk te horen.

44 Re: Back to earth op zo feb 12, 2017 1:03 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

jisoo Leegon Hong
'okee.' anwoorde jisoo hij wikkelde de riem om zijn middel heen en liet zich langdaam en voorzichtig zakken. stapje voor stapje klom hij naar beneden. 'zie je het lukt al aardig.' moedigde jisoo Finnick aan. 'kom maar!' riep hij naar boven. jisoo zitte nog een paar stappen en gleed vervolgens uit. hij wist zich nog net optijd te herpakken. met een vreemt gezicht keek hij naar de grond. er lag iets vochtigs op de grond maar het was geen water. 'FINNICK we moeten snel zijn!' riep hij geschrokken.

45 Re: Back to earth op zo feb 12, 2017 2:02 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Finnick
Finnick deed het zelfde als wat Jisoo deed. hij trilde heftig en vond het niks. Toen hij benede was klopte hi jzijn handen af.. waarna hij opkeeknaar jisoo. 'waarom snel zijn?' hij lbeef gewoon staan en kijken naar jisoo niet begrijpend wat er nou mis was..

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 3 van 4]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum