lithium

Express you colorful mind


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Seizoen 2 Is this trust

Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 16]

1 Seizoen 2 Is this trust op vr maa 31, 2017 7:52 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon Rapper Vixx
nog een paar keer zuchtte ik. 'Ik moet stoppen met drinken' mompelde ik tegen eva waarna ik begon te lachen. 'Waarom voelt het zo goed' ik legde me hand op me hart. 'Het voelt zo raar. warm maar toch beangtigend' ik lied me met een plof naar achtere vallen me ogen naar het houte plafon. ik knipperde langzaam met me ogen. Nog een paar keer zuchten en me hand ging naar me mond toe.. ' zo zacht''

2 Re: Seizoen 2 Is this trust op vr maa 31, 2017 7:53 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Delle - vixx
'Awh NOOO!' Riep ik toen ze zei dat ze weg moest. We zeiden iedereen gedag en ik bracht parel naar buiten. Buiten zat yu en YD op de stoep. 'Hey! Yu yu yu yu yu. Kun he parel snel naar school brengen?!' Vroeg ik terwijl ik heen en weer stuiterde op mijn plek. Yu blies de rook uit en keek achterom. 'Ja kan maar moet wel weer terug voor de rest.' Antwoordde yu 'top!!' Riep ik blij en trok yu overeind. Zelf mocht ik geen auto rijden in verband met me ziekte. Nadat ik yu overeind had getrokken deed ik het zelfde bij YD. 'Rij ook gezellig mee een rondje.' Moedigde ik aan. Yu drukte de sigaret uit en kreep YD in zijn kraag en tilde hem omhoog. 'YD~ kom gezellig mee!!' Riep yu speels die YD mee trok als een hondje. 'Vanavond is het jonges avond.' Vervolgde hij terwijl yu naar de auto to sjokte met YD aan zijn hand.

Ik huppelde naar de auto toe en maakte de autodeur voor parel open. Met een glimlach op me gezicht keek ik haar aan.

Yu reed als een malle over de weg heen naar school toe. Daar parkeerde hij scheef in. Snel stapte ik uit en deed de deur van parel open. 'Zijn we nog op tijd?' Vroeg ik al zoekend rond om me heen. Yu stapte ook even uit en klopte op zijn auto. Daar op het schoolplein stond een best dure auto.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Olivia/plume - feather
Drake begon zacht te lachen en sprak tegen zijn hond. Ii luisterde aandachtig en muis stil. Had hij het over de kus? Vroeg ik me af me hart begon te bonken en ik betrapte mezelf er op dat ik drake zat te checken op hoe leuk of knap ik hek vond. Hij was anders dan josh kwa uiterlijk maar ergens van binnen had hij wel iets weg van hem. Geschrokken dijnste ik naar achteren toen drake zich op de grond liet ploffen. Verlegen keek ik nog even om de hoek en zag hoe sexy hij op de vloer lag op zijn rug. Hopend dat hij niet kon zien dat ik naar hem zat te gluren. Zijn vingers bracht hij naar zijn mond waarnaar hij aan zijn lippen voelde. Voorzichtig draaide ik me weg van drake de slaapkamer weer in en slaakte een zachte zucht. Ik kon niet nu naar hem toe dadelijk jaagde ik hem weg. Maar aan de andere kant wilde ik josh niet vergeten. Ik moest hem vinden voordat me broer wendall dat deed. Sluipvoets liep ik naar mijn kant van het bed en kroop onder de dekens. Ik kom beter nu gaan slapen en morgen maar eens rondvragen of de blackwolf gaan op zoeken misschien wilt drake wel helpen? ik schudde me hoofd nee tuurlijk niet die jongen heeft het veelste druk met zijn vriendjes en wat hij ook deed.

3 Re: Seizoen 2 Is this trust op vr maa 31, 2017 7:59 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
Joyce komt even langs stukje

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Joyce
Angelina had mij gebeld of ik even lang wilde komen om dingen uit te legen over mezelf en waarom ik zo plots weg was. Eigenlijk wilde ik dat al eerder maar de manager had me er op gewezen om dat niet te doen. En nu dat contrakt volledig was verlopen. Mocht dat wel in beperkte maten maar nog steeds knaagde het in me onderbuik. Eric had de baby tas ingepakt en ik was met me kleine dropje leoni bezig. En legde haar in de buggie.

We reden in de auto opweg naar de dreamers dorm, mijn oude huis toen ik nog met de meisjes samen was. Het eerste half jaar miste ik dat echt enorm.

Bij de parkeer plek stapte we uit en reden we met de buggie naar de ontvangsthal toe en vervolgens naar de oefen ruimtes. Voor de poort stonden wel wat fans maar gelukkig konden we in de parkeer garage terecht onder de dorm.

'Eric wacht hier maar eventjes met leoni, ik ga wel eerst.' Zei ik tegen hem en stapte de oefenruimte binnen daar zaten ze zoals geplant hun pauze te houden. 'Hey meisjes!' Riep ik vrolijk en stapte naar hen toe. Meteen stond angel op en begon me te knuffelen. Yuli eam en Rose keken me alle drie stom verbaast aan. In hun midden zat ook een nieuw meisje ze had blond haar en oogde ten eerste instantie verlegen. 'Vanwaar dit plotse bezoek!' Riep yuli meteen. 'Joyce waarom heb je nooit op onze berichtjes geantwoord?' Vroeg Rose bezorgt. Ik drukte Angelina half van me af en keek over haar schouder heen naar de meisjes. Rose was een stuk voller geworden en haar haar was mooi gekruld. Voorheen had ze altijd mega stijle haar. Yuli haar haar was ook langer geworden en eam eam leek veel slanker dan eerst. 'Meiden ik ga het allemaal uit leggen echt.' Probeerde ik hen gerust te stellen. 'Ga zitten.' Beval ik ze vriendelijk en wees op de grond naar de poef zakken. Met verlegen meisje zoog aan een aardbij. En keek de kat een beetje uit de boom. 'Ik moest van de manager vertrekken als ik iets van hem niet deed.' Begon ik mijn verhaal. Meteen keek Rose geschrokken op. 'Nee hij misbruikte me niet hoor Hahah rustig maar.' Zei ik meteen voordat ze allemaal rare dingen gingen denken. 'Jullie weten nog wel dat me vriend Eric hier wel eens was?' Vroeg ik. 'Oeeh die gespierde jongen die snachts binnen kwam sluipen en zich voordeed als cameraman of interviewer!' Riep yuli meteen. Ik knikte bevestigend. 'Eigenlijk raakte ik zwanger van hem. Ik durfte het niet te vertellen aan jullie omdat ik bang was dat de manager er achter zou komen of de fans.' Vertelde ik. 'Je had het makkelijk kunnen zeggen! Je weet toch dat we altijd achter je stonden!' Riep yuli geraakt. 'Yuli! Jij babbelt altijd ze veel met crew dat het makkelijk over je tong kon rollen, en ik hou niet van liegen.' Zei Rose beschermend over mijn keus. Rose keek angel aan met een bekende blik. 'Zij wist er van af he.' Vroeg rose rustig. Verraden door het moeder gevoel van rose knikte ik. 'Ja. Ze was er bij toen ik het ontdekte. Angel bracht me ook op de hoogte aan wat er in het contrakt kwa regeltjes stonden. Dus daarom hield ik het geheim. Het was gebeurt in de zomer zeisoen toen we het zo vreselijk druk hadden. Ik vergat naar de dokter te gaan.' Vertelde ik en liet het even bezinken.

Een paar maanden later ging ik toch en toen zij de dokter dat mij een wonder was overkomen. Het scheen dat ik nooit zwanger had kunnen raken. Net zoals me tante.' Ik beed even op me lip en keek van rose naar angel. Ik vertelde het aan Eric en bijden dachten we het zelfde.  Als ik het weg liet halen zou den we nooit meer een kind kunnen krijgen. Maar dat zou me baan ook gaan kosten.' Zei ik en voelde hoe me ogen begonnen te prikken. Rose schoof naar me toe en omarmde me. 'Had het dan gehouden!' Zei ze bijna even verdrietig als ik was. Ik kon nu enkel knikken en slikte de brok in me kil weg. Het voelde zo fijn om hier weer te zijn en toch ook vervelend en rot net of ik hen verraden had.

'Papy kwam er achter toen ze bepaalde gerechten niet meer at en een van de zwangerschaps testen weg waren.' Vertelde angel verder. 'Weer moest ze kiezen baby houden of er uit. Ik had met me papy gepraat en we konden het uitstellen totdat joyce haar buik te dik werd dat het zou kunnen gaan op vallen bij de fans. Die dag vertrok ze zelfs zonder mij gedag te zeggen!' Gromde angel lichtjes. Weer knikte ik. 'En het spijd me zo dat ik het niet eerder gezegt had!' Zei ik tegen de meisjes en veegde een traantje weg. 'Joyce natuurlijk begrijpen we je keuzen maar je had het ons op zijn minst eerder kunnen vertellen waarom je weg was.' Zei rose meelevend. Ik keek van rose naar het nieuwe meisje. 'Sorry voor deze plotse gaos.' Zei ik tegen haar gericht. 'Geeft niet ik begrijp het. En dat geheim houding begrijp ik ook. Ik heb ook een vriendje die alles moet verbergen en zo moet ik dat ook als ik samen met hem ben geweest.' Vertelde ze zachtjes in haar ogen kon je zien dat het haar pijn deed en dat ze het jammer vond dat het zo moest gaan. 'Het komt wel goed meis. Weet dat deze meiden er altijd voor je zijn wat je ook doet of kiest.' Vertelde ik haar als wijze raat. 'Kan ik jouw zo nog even spreken, alleen.' Zei ze zacht terwijl ze me nouwelijks durfde aan te kijken. Ik knikte me hoofd tuurlijk! Maar eerst iets leuks!' Zei ik en wenkte naar het raam waar Eric stond te gleuren. Niet veel later kwam hij binnen met de kinderwagen.
Toen ik het meisje er uit tilde begon iedereen 'awwh' te roepen in koor. 'Omg dit moet Leo zien!!' Riep Angelina. 'Leo? DE Leo?' Vroeg joyce licht geschrokken. 'Jap!' Zei ze trots en stond meteen op. 'Ik had hem gevraagt of hij hier heen zou komen maar je was wat aan de vroege kant gekomen.' Zei angel en rende naar buiten toe. 'Ze is weer helemaal in love hoor.' Legde Rose uit terwijl ze de baby vertroetelde.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Angel
Ik was naar de glaze deur gerend en ik deed hem nog maar net open toen ik Leo over straat zag lopen. 'Leeeeooo!!' Riep ik onwijs vrolijk.

4 Re: Seizoen 2 Is this trust op vr maa 31, 2017 8:26 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon Rapper Vixx
Niet veel later ging Drake naar de slaapkamer. hij gaf de honden nog een goodnight knuffel waarna hij in bed ging liggen. Normaal lag hij altijd op zijn rug kijkend naar het dak in zijn kleding. Deze keer had hij zich heel zacht uitgekleed om daarna onder de dekens op zijn rug te gaan liggen met zijn hoofd gericht naar Plume. Een paar keer zuchtte hij en sloeg vervolgens zijn arm over zijn ogen heen. Hij moest in slaap komen en niet er steeds aan denken... Meiden verlaten je toch alleen maar...


De volgende dat stond hij vroeg op net zo stil als hi jin bed was gaan liggen. Alleen de honden dachter er anders over. Ze kwamen de kamer in hard blaffend.. Sprongen op het bed waarna ze Drake aan zijn broek terug het bed in trokken om te stoeien. geen rekening houden met Olivia die re misschin nog lag

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead
voor het eerst in lange tijd keek Leo geergerd op.. Het was niet echt het moment geweest om een blij iemand rond hem heen te hebben. Maar hij meost mee. hij kon geen nee zegge nen slofte dus mee naar de auto toe.  zijn hande in zijn zakken en zijn shouder laag.. Kon hij maar zijn zoals andere zijn en gewoon zijn verleden herrineren... Gewoon weten wat hij gedaan had.. Wat hij was van lina.. Wat ze hadden. in de auto staarde hij ook in stilte voor zich uit. Zijn oren gericht op de achterbank waar de meid alles bij elkaar praatte over vanalles en nog was. Ze was bijna drukker dan Huna zelf.

op school aangekomen bleef leo zitten. Zijn hand had zijn weg gevonden naar zijn pols waar hij herhalend begon te krabben.. Zijn ogen op de dure auto. hij zag hoe Pearl het meisje met roze haren huna een knuffel gaf en daarna hard naar de auto rende om vervolgens nog een paar keer flink overdreven te zwaaien .'DANK JULLIE WEL!' hoorde leo haar roepen en moest toch toch heel zachtjes lachen om het stomme hartje dat ze maakte met haar armen.

In stilte wachtte hij tot Yu en huna terug zouden komen. Hij keek de jongens aan afwachtend waar ze daarna heen zouden gaan


niet veel later was Leo zelf ook thuis. hij keek naar de voordeur maar schudde zijn hoofd. Hi jwilde niet naar binnen.. hij wilde niet weer praten met zijn zussen en alles aan horen.. moten vertellen... onder ogen zien dat hij... wasted was.. Dus hij ging naar snowy's stal waar hij ging liggen in het sto.. Rond een uur of 6 in de morgen kreeg hij een bericht van Angel.. Ze vroeg of hij langs kon komen en na gistere wilde hij dat maar al te graag.. *in de dorm?* stuurde hij terug. Uiteindelijk kreeg hij een tijd en plek wat dus de oefenruimte was van de meiden.

Hij had zich snel omgekleed waarna hij me zijn handen in zijn zakken richting de dorm liep om daar begroet te worden door Angelina. de meid was naar buiten gerend en had de deur open gegooit.. Langzaam deed leo zijn handen uit zijn zakken om een knuffel te ontvangen.. Hij gaf een voorzichtige glimlach.

'waarom?' vroeg hij voorzichtg bang dat hij iets fouts ging zeggen of ging alles aan zijn lichaam beweest dat hij geblowd hadLaatst aangepast door Evylian op vr maa 31, 2017 9:07 pm; in totaal 1 keer bewerkt

5 Re: Seizoen 2 Is this trust op vr maa 31, 2017 9:05 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
olivia
flak na wat harde geblaf kreeg olivia een poot van een hond in haar maag. ze kwam half overeind en kreunde zachtjes van de pijn. haar armen sloeg ze rond haar buik ter bescherming tegen de andere twee poten die op het bed kwamen springen. ze draaide haarzelf op haar zij en zag hoe Rave drake terug in bed trok. olivia trok een zwoel gezicht. drake was dus in bed gaan liggen en ze had het niet eens gemerkt!! wat ze dus minder leuk vond. ze had dool graag drake lichtjes willen plagen in bed. maar als drake altijd zo geheimzinnig de kamer in kwam en vertrok zou dat haar nooit lukken. 'ook goedemorgen draakje.' begon ze iets vrolijker alhowel ze nog zachtjes na kreunde van de poot afdrukken in haar buik. de honden stoeide lekker met drake en duwde hun snuit in zijn gezicht. olivia daar in tegen kreeg de achterpoten en de staart in haar gezicht. we sloeg de staart aan de kant en ging overeind zitten. 'hey!! mag ik er ook bij!'  zei ze jaloers en tuitte haar lippen terwijl ze naar drake en de honden keek. speels prikte ze in drake zijn zij. met een ondeugende blik keek ze toe hoe hij zou reageren.
na de speel partij keek olivia drake iets serieuser aan. 'drake, heb jij ooit gehoord van de blackwolves?' vroeg ze iets onzekerder of ze het hem wel had moeten vragen.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Angel
'ik heb een verassing voor je! je gaat het vast leuk vinden ikw eet het zeker.' zei angelina vol overtuiging. ze pakte leo bij zijna rm en trok hem al knuffelend mee. 'leo je ruikt naar hooi.' zuchtte ze knorrent. 'je weet dat je altijd langs kan komen he?' wreef ze er nog even in. over het feit dat hij licht naar druks rook begon ze neit over misshcien was ze het onterand al een beetje gewent van hem dat die geur licht rond hem heen hing. angelina trok leo steets verder mee naar de oefen ruimte. de deur stond nog open je kon de vertroetelde woordjes al horen. 'leo dit is joyce~' begon ze vrolijk en wees naar het blonde meisje die naast rose stond wie de baby vast had. 'oh en dit is haar baby! is ze niet cute!!' vervolgde ze. joyce glimlachte begroetend naar leo en wisselde met angelina telepatische gesprekken uit zoals ze altijd alleen met haar kon doen. 'leo wil je haar vast houden?! vroeg rosa die de baby of hij het wel of neit wilde in zijn armen stopte. rose help hem met het hoofdje ondersteunen. de baby was neit echt een baby meer maar was al wat groter.

6 Re: Seizoen 2 Is this trust op vr maa 31, 2017 9:22 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon Rapper Vixx

Drake was zo bezig met de honden dat hij hij plume lichterlijk vergat. tot er ineens een vinger in zijn zij geprikt werd. Draka keek op en fronst zijn wenkbrauwen naar een boze blik en een grom kwam er uit waarna hi jzijn handen omhoog deed. Plume iets dichter bij trok en haar terug prikte.. hij bleef booskijken. niet dat hij echt oprecht boos was in tegendeels zelfs. Zijn gezicht stond zo gewoon het beste..

na een paar minuten Plume dichter bij getrokken te hebben met de hondne over hun heen. Stopte hij en lied hi j zijn handne langs zijn hoofd vallen en keek plume aan. 'hmm?' gromde hij. 'Nee heb witte honden' zei hij grommend waarna hij opkeek. 'maar ja die mensen?' hij greep naar zijn broek en pakte een lusje beet. 'Met die kettingen' hij lied zijn hand weer zakken en zuchtte. 'ze hebben waarschijnlijk een klasgenoot zo erg verkracht dat ze al maanden in het ziekenhuis lag en nu eindelij ker uit is..'


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead

Braaf liep Leo mee. hij ging niet al te snel en probeerde niet over Lina's voeten te struikelen terwijl hij half knuffelend mee getrokken werd.. Bij de oefenruimte aangekomen keek hij op.. een negatief gevoel kwam op en de jongen wilde zich omdraaien en weg lopen.. heel snel.. Maar Lina had hem beet. zijn handen spande zich wat aan. hij trok nog aan Lina's arm om haar weg te krijgen van de groep.. Maar hij was al gezien en zijn lippen verdwenen naar binnen toe..

heel de tijd voelde hij zich gespannen. Iets hier vond hij niet fijn en hij kon niet plaatsen wat.. tot hij de baby zag. Meteen lied hij Lina los en liep er heen. Rose had nog maar net de baby wat meer omhoog gehouden of Leo had hem al in zijn handen. Meteen begonnen zijn ogen te stralen en kwam er een verlegen maar gelukkige glimlach op zijn gezicht te staan... 'hey' zei hij zacht waarna hij de baby op haar neusje drukte.. 'wat zie je er prachtig uit' Leos stem sloeg over van puur geluk. Hij had geen aandacht meer voor de rest om hem heen en ook het negatieve gevoel ging weg..

7 Re: Seizoen 2 Is this trust op vr maa 31, 2017 9:43 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
plume - olivia
'nee heb witte honden.' zei drake grommend wanaar hij op keek. 'oh echt ik dacht dat ze paars waren geworden van je haar.' grapte ze er door de reactie van drake. 'Met die kettingen' hij lied zijn hand weer zakken en zuchtte. Met groten ogen keek olivia naar de riem die aan drake zijn lusjes hing en weer terug naar drake zijn sexy ogen. 'maar dan weet je waar joshua mischien uit hangt!' zei ze verbaast. 'ze hebben waarschijnlijk een klasgenoot zo erg verkracht dat ze al maanden in het ziekenhuis lag en nu eindelij ker uit is..' vertelde drake grommend. olivia kneep haar ogen iets vijner en keek weg uit drakes ogen. 'geloof me dat doen ze vast vaker. 'mijn vriendin hebben ze ook tegrazen genomen. en en.... het is een lang verhaal teveel gebeurt. ik moet joshua vinden. pleaaseee drake kun je me mee nemen naar die blackwolfs! misshcien kan ik hem herkennen?' vroeg ze en keek drake ana met puppy ogen. 'ik heb gehoord dat er binnekort een bijeenkomst is en dat ze gaan vechten. echter kan ik daar niet zomaar binnen komen. please kan jij me mee nemen?' zei olivia ondertussen had ze haar hand op die van drake gelegt. plots veranderde olivias blik van smekend lief naar de serieuse spleetjes ogen. 'zeg.... waarom heb je me niet eerder verteld dat jij en die groep zit?! en en hoe?' vroeg ze gericht. olivia hing wat meer naar drake toe en tuite haar lippen met een vragende blik.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Joyce
joyce kwam wat dichterbijer en keek met een tevreden blik naar leos gezicht en armen die helemaal zen waren geworden binnen 4 seconden nadat hij de baby zag. 'ze heet Leoni~' fluisterde joyce richting leo's oor. joyce dacht aan vroeger en glimlachte bij de herinering. ze wilde zo graag leo bedanken. voor vroeger echter zei iets in lina tegen joyce dat ze dat nog beter niet kon doen. het was al lichtjes wreemt genoeg dat lina haar voor stelde aan leo terwijl ze elkaar kende. alhowel misschien was ze wel veel veranderd in die jaren heen. 'joyce? waar is je vriend!' vroeg Yuli. 'oh eric komt zo wel hoor.' giegelde joyce en wuivde naar yuli dat ze weer zo flirterig deed. ja eric was knap en sinds dat hij veranderd was was hij alleen maar nog knapper geworden dan eerst. 'leo wil je haar de fles zo geven? dan kan ik met de meiden babbelen.' stelde ze. 'eric is de fles op warmen hij komt zo wel.' vervoglde ze met een glimlach.Laatst aangepast door KeepDreaming op vr maa 31, 2017 9:56 pm; in totaal 1 keer bewerkt

8 Re: Seizoen 2 Is this trust op vr maa 31, 2017 9:50 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon Rapper Vixx

meteen schoot Drake omhoog toen Plume vroeg of hij haar naar de blackwolfs kon brengen. 'geen denken aan!' hij wees naar plume zijn vinger tride van de ineense spanning. 'En jouw laten verkrachten!' Drake verhief zijn stem meer en keek haar aan.. Recht in der ogen. 'Ben je helemaal' hij tikte tegen zijn hoofd. 'Die vriendin van je zoekt die joshua iets maar! jij gaat daar niet in de buurt komen!'  nu balde hij zijn vuisten. Drake kalmeerde iets maar hield zijn hoofd hog. Ze ging er niet zomaar heen! niet als hij in de buurt was. Plume vertelde daarna iets over een tournooi en dat ze daar dan heen kon'hoeveelste?' vroeg hij uiteindelijk. . hij ging terug op het bed zitten met zijn handen achter zijn rug.. Hij schrok dus ook flink toen ineens Plumes hand op de zijn kwam. 'Zit niet in een groep...' gromde drake weer opnieuw.... 'Wanneer is dat tournooi... ' hij had zelf namelijk ook een tournooi staan met Yu ne Yu had het er ooit een keer over gehad dat hij die record houder moest verslaan of iets..'

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead

Leo keek niet eens meer op hij had alleen maar oog voor het kleine meisje genaamt Leoni. Het kwartje viel niet echt dat die kleine meid vernoemd was naar hem.. hij knikte wel toen er gevraagd werd of hij de fles wilde geven. Dat wilde hij maar al te graag. Met de baby in zijn handen liep hij naar een bankje en ging zitte nwaar de baby hard begon te huilen. Leo suuste de baby en bracht zijn duim naar haar mondje toe. Zachtjes lied hij de baby i zijn duim sabbelen terwijl hij zijn wijsvinger over de neus heel lied gaan. 'sst maar.. Je krijgt zo eten' Al wiegend en aaiend keek hij naar de baby.

9 Re: Seizoen 2 Is this trust op vr maa 31, 2017 10:12 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
plume
'Die gozers kunnen toch niks als jij bij mij in de buurt bent?! je hoeft me alleen maar te beschermen en~ mijn vriendje te spelen, of zijn~,' dat laatste fluisterde ze zacht. 'dan doen ze niks.' smeekte ze met twinkelende oogjes verder.
'urgh joshua heeft niks met mijn vriendin.... urgh ik zei toch dat het ingewikkeld ligt.' mompelde ze.
'als je een riem hebt zit je toch in een groep. ben neit dom hoor.' siste ze zachtjes ze tikte met haar wijsvinger tegen drakes voorhoofd aan. 'waneer is dat tournooi?' herhaalde drake. olivia legde haar wijsvinger op haar lippen en dacht na 'volgens mij dit aankomende weekend.' zei ze. olivia bestuderde drake van top tot teen en zuchtte. 'drake waarom slaap jij zo vaak in je kleren. moet ik een pyama voor je halen? als je met je kleren aan slaapt gaan ze sneller ruiken. en je haar ahahahaahahh.' lachtte ze hardop. ze pakte een kam die naast haar bed lag op haar nachtkastje. ze verzette zich en ging voor drake zitten op haar knietjes. vervolgens kamde ze heel geconsentreerd de haar van drake in model. hier en daar bleef de kam steken omdat er klitjes zaten. stiekem bekeek ze zijn gezicht. 'weet je dat je een best lieve uitdrukking heb onder die stoere blik van je.' begon ze verlieft. met eenvinger streek ze langs zijn kaaklijn.

vriend van joyce - eric
waneer eric binnen kwam waren de meiden gezellig aan het babbelen en dansen emt de muziek aan om wat oude herinerignen op te halen. met een glimlach keek hij naar zijn sexy vriendin die een van de dansjes uit oevende. hij wnekte een blik door de ruimte en zag een asian jongen op de bank zitten met zijn kleine meid. stillentsjes liep hij met de babyfles naar het bankje en ging er naast zitten. 'hey,' zei hij niet veel zegends. hij hield de fles ringitng de asian jongen en keek hem iets onderzoekender aan. waar herkende hij die jongen toch van?

10 Re: Seizoen 2 Is this trust op vr maa 31, 2017 10:31 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead

het moment dat er iemand naast hem kwam zitten keek hij op... heel zijn keel klapte dicht.. zijn armen begonnen te jeuken.. vluchtig keek hij op zij. de baby pakje hij anders beed. de kleine meid werd ineens zo erg beschermt... Leo voelde zich niet goed rond deze jongen... zelfs niet meer de kleine baby in zijn handen.. "doe haar geen pijn..." was het gene wat Leo heel zacht maar vastberade zei... dit ging niet over de baby.. Leo had het over Lina.. met de baby in zijn arme liep hij naar Lina om voor haar te gaan staan. geen enkel moment had hij de jongen uit het oog verloren. door alle frustratie, angst, paniek, haat en walging wist Leo niet meer goed wat hij moest doen.. ook de rede kon hij niet bedenken... iets in hem.. vertelde dat deze jongen iets had afgepakt...Laatst aangepast door Evylian op za apr 01, 2017 10:37 am; in totaal 1 keer bewerkt

11 Re: Seizoen 2 Is this trust op vr maa 31, 2017 10:53 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
eric
eric trok een wenkbrouw op van de plotse rare vraag. jesus het is leo! Ook hield leo Leoni steets beschermender vast wat eric best wel vreemt vond. 'eeh, tuurlijk doe ik haar geen pijn.' antwoorde eric verward. 'ik wilde je alleen bedanken.' begon hij met neutrale stem. eric voelde zich akwart om dit zo te zeggen na al die jaren hem gepest te hebben. hij schudde zachtjes met de fles met het gebaar dat leo hem mocht aan nemen. wat hij echter niet deed. weer voelde eric zich akwart. hij liet de warme melkfles zakken en pakte het met twee handen vast terwijl hij naar het witte vloeistof keek.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Angelina
plots stond leo voor linas neus. ze keek hem vragend aan. 'wat is er leo?' vroeg ze met opgetrokken wenkbrouw keek ze van leo naar de bank waar eric op zat met de baby fles in zijn handen. joyce was met mellanie gaan praten op de gang. (schrijf dat nog lol) leoni begon zachtjes te jammeren dat ze honger had. 'leo?' herhaalde ze om hem terug naar aarde te brengen. 'de fles?' gniffelde ze zachtjes en haalde een hand door zijn haar heen. 'joyce vroeg toenet of je zin had om op haar te passen in het weekend. zodat joyce met haar vriend een weekentje uit kunnen.' vertelde angelina. ze pakte leos wang beed en trok er zachtjes aan. 'awwwh dan dan hebben we twee baby's in huis.' zei ze vertroetelend naarde baby en leo dat hij ook nogsteets een babytje was.. angelina liet leo los en keek van hem naar eric. ze zuchtte zachtjes.

12 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 10:44 am

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead

Het bedankje dat de jongen zei kwam niet binnen. Leo wilde het niet accepteren en hij voelde zich steeds slechter voelen. de drang naar drugs en alles was nu zo hoog.. hij wilde weg gaan. het gevoel buiten sluiten.. Hij zag hoe de jongen met het flesje bezig was. pas toen lina vroeg wat er was. verbrak leo zijn starende blik naar de andere jongen.. 'Wil weg' zei hij zacht zijn stem sloeg nogmaals over. ook toen lina aangaf dat de fles voor leoni was zuchtte Leo en blies zijn wangen op.. hij wilde niks aan pakken van die jongen.. helemaal niks.. . Het geknuffel en gepluk aan hem lied hij allemaal toe.. hij knikte uiteindelijk dat hij ook wel kwam. 'is goed' daarna blies hij zijn wangen weer op en liep heel langzaam enbehouden terug naar de bank waar hij zijn hand uitstak voor het flesje.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon Rapper Vixx

DAt Drake Plume zou beschermen.. ging hij zeker doen. Dus erg boos ging hij niet meer reageren. Het was goed zo.. hij zou haar beschermen en als ze dan perse wilde.. ging hij mee beter dan dat ze alleen ging. 'Je gaat niet alleen dat verbied ik je' gromde hij nog even waarna hij stil werd en luisterde.

toen ze het over zijn kleding kreeg zuchte hij.. Dat koste veel moeite... En kleding vond hij niet zo heel erg tot hij eens te horen kreeg dat zijn haar niet goed zat. Meteen begon hij het goed te strelen en te zorgen dat het niet alle kanten op zat. Hij was niet de enige de dat ging doen. PLume zat ineens voor hem en begon zij haren te komen. Met een boos gezicht lied hij het toe.. nog steeds na grommend dat hij niet wilde... Dat hij het zelf wel kon en hij geen hulp nodig had van een meisje.. Zeker niet van plume.. Met mond hoeken omlaag en zjn hoofd ook wachte hij af tot zijn haar goed zat. Plumes hand ging ineens over Drakes kaak en zijn buik begon ongecontroleerd te tintelen. Langzaam keek Drake iets meer op... zijn ogen vonden contact met die van plume.. de meid waar hij zo vaak ruzie mee gehad had.. zo vaak bek gevochten... die zijn lere jacket gesloopt had.. De gene die even alles in zijn leven geduwt had.. het fretje haar kleding alles... Die hem.. zelfs op dit moment een raar gevoel gaf.. ineens leunde Drake in en drukte zijn mond opnieuw op die van Plume

13 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 11:39 am

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
Olivia
De lippen van drake hadden zich op die van Olivia bevestigt. Geheel onverwachts zoals die andere keren dat hij dit deed. Ze wachtte enkele seconde maar hij stopte niet zo vluchtig als de vorige keer. Misschien moest ze de kans grijpen om te laten zien dat ze hetzelfde voelde voor hem. Zachtjes legde ze haar bijden handen aan weerszijde van zijn kaaklijn aan. Ze draaide haar hoofd iets en kuste hem terug terwijl ze dit deed klom ze op zijn schoot die de honden eindelijk hadden verlaten. Nu was drake eindelijk eventjes van haar. Hun boven lichamen drukte zachtjes tegen elkaar aan. Olivia duwde een paar herhalende kusjes op drakes mond zonder zijn lippen teveel los te laten. Bij de laatste tikte ze met het puntje van haar tong tegen drakes lip aan en nam ze een vlinke teug adem door haar neus heen. Nu ze dit zo deed na al die jaren dacht ze terug aan haar eerste kus. Waarbij Joshua ook zo terughoudend was en zij zowat al het werk deed. Iets van zijn josh zijn terughoudendheid vond ze terug in drake. Of kon ze het meer verlegenheid noemen?

Joyce
Joyce kan ik jouw nog even spreken. Begon het nieuwe meisje verlegen. 'Oh ja tuurlijk oh sorry was het een beetje vergeten in de gezelligheid.' Verontschuldigde joyce zich en gebaarde het okee was om het nu te doen. 'Kom dan gaan we in de gang zitten of in de opnamen ruimte.' Stelde joyce voor. Als een bang musje liep het meisje achter joyce aan. 'Hey relax ik bijt niet hoor.' Lachte joyce en deed de deur open van de opnamen studio. Hier was nog altijd die oude bank die vroeger ook altijd stond. Enkel dit keer meer versleten en wat door gezakt. Joyce ging zitten op de bank en tikte naast haar. 'Wat is er wat je wilt bespreken?' Vroeg joyce en keek haar vriendelijk aan. Het meisje vrummele aan haar T-shirt. 'Het gaat over rose.' Begon mellanie terughoudend. 'Oh jeej is ze weer te streng geweest?' Voegde joyce er speels aan toe. Melanie schudde haar hoofd. Alleen voor haarzelf. Rose en ik zijn goede vriendinnen. Maar, i-ik denk dat ze zwanger is. Net zoals jij was.' Mellanie keek joyce met een sip gezicht aan. 'Je denkt of je weet?' Vroeg joyce verwart het was meer dat ze het niet geloofde dat willen rose ooit zwanger zou krijgen. 'I-ik voel het gewoon aan. Met hoe ze doet en wat ze eet. Ze weet het alleen zelf nog niet ben ik bang.' Vertelde mellanie. 'Wat! Rosa zwanger van Willem! Wat hebben ze uit gespookt toen ik weg was?!' Vroeg joyce speels. Mellanie begon zachtjes te gniffelen van haar reactie. 'Ah verklaart wel waarom ze zo dik is trouwens.' Vervolgde joyce iets serieuser. 'Het is niet van Willem, lang verhaal kort. Rosa was uit gekeken op Willem ze heeft een wat wildere jongen ontmoet en nu is ze van hem zwanger. Z-ze zijn nogsteets bij elkaar. Hij werkt nu ook hier omdat hij niet terug naar Korea is gegaan met zijn vriend.' Mellanie beed op haar lip. Joyce keek met grote ogen naar mellanie. 'Dat had ik niet verwacht van Rosa Hahahahah.' Lachte joyce die haar iets te luide lag verborg achter haar handen. 'M-maar nu ben ik bang dat Rosa okk word weg gestuurt. Z-ze moet af vallen van de manager omdat ze te zwaar is en ze eet nouwelijks en sport echt kei veel. En nog raakt ze bijna geen buikved kwijd.' Er rolde een traan over mellanies wang heen. Joyce sloeg een arm om haar heen. 'Hey rustig het komt wel goed. Wil je dat ik met Rosa praat? Ik kan haar er wel in stampen dat ze meer moet eten en minder sporten. Over eten gesproken Emi ziet er ook kei mager uit.' Stelde joyce voor. 'En is angel nog een beetje lief?' Vroeg joyce nieuwschierig. 'Eerst niet.' Antwoorde mellanie. 'Whut?!' Vroeg joyce verrast. 'Ze was bang dat ik jouw plek zou in nemen en de leider zou worden enzo.' Vervolgde mellanie. 'Sorry dat is mijn schuld. Ik ben weg gegaan zonder iets te zeggen en denk dat angel iets teveel ego geeft overgenomen van mij.' Verontschuldigde joyce. 'Maar sinds ze Leo weer heeft is ze mij denk ik vergeten en is ze wat liever. Begrijp er nogsteets niet veel van. Alleen dat Leo af en toe aan de druks zit wat ik van rosa en Jay hoorde.' Vervolgde mellanie. 'Ja ik had eerlijk ook niet verwacht dat Leo ooit terug zou komen. Het is een lang, raar en lastig verhaal. Ze hebben veel mee gemaakt samen en volgens mij-' joyce stopte met praten legde haar vinger nadenkend tegen haar lippen. 'weet Leo de helft niet eens meer heb ik het idee.' Joyce haar mondhoeken vormde een glimlach. Wees niet bang dat je mijn plek in neemt want dat heb je niet gedaan. Jij bent heel anders dan ik en de fans zullen dat ook zien. Wees jezelf dan ben je leuk genoeg! Jij hebt jouw plek eigen gemaakt.' Zei joyce en droogde de traan bij mellanie weg.
'Weet haar vriend dat Rosa zwanger is?' Vroeg joyce in een kleien delay. Mellanie schudde haar hoofd. 'Denk het niet. Ze wippen nog regelmatig volgens mij.' Mellanie gniffelde zachtjes bij het idee. Joyce lachtte met haar mee. 'Kom laten we terug gaan.' Stelde joyce voor. Mellanie knikte.

Toen ze terug in de ovenruimte kwamen zat Leo met een fles. Samen met leoni in zijn armen. Joyce kon de warme glimlach niet onderdrukken van haar gezicht. Ze liep naar Eric toe en gaf hem een kus op zijn wang. 'Wel lief zijn he! Ga jij anders maar wat eten halen in de winkel. Hier heb je het lijstje.' Fluisterde joyce tegen haar vriend. Eric stond op wenkte nog een blik naar Leo die zijn kind vast had en liep vervolgens de oefenruimte uit.

'Emi!!!' Riep joyce expres streng. Ze liep op haar af en voelde met haar handen aan emis middel. 'Als jij niet meer gaat eten dan breng ik je hoogst persoonlijk naar de dokter!' Begon ze en wees streng met haar wijs vingertje naar Emis gezicht. En yuli als je blijf flirten met alle jongens kun je beter singel zijn. Vinden de fans vast niet erg. En roza!' Vervolgde ze streng. Rosa keek geschrokken op. 'Stop met sporten. Je ziet er echt niet gelukkig uit. Doe wat je leuk vind en laat je niet gek maken door de manager. Want jij ziet er sexy uit ookal ben je wat molliger.' Joyce stopte met zijken en keek dit keer angel en Leo aan. 'Leo en angel! Ga eens date of op vakantie met zijn tweeën of een ponny kamp ofzo. Die iets leuks met zijn tweeën.' Joyce begon te lachen ze kon niet streng meer spelen.Laatst aangepast door KeepDreaming op za apr 01, 2017 1:53 pm; in totaal 1 keer bewerkt

14 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 11:49 am

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon Rapper Vixx
Drakes ogen schoten open maar hij trok nog niet terug.. Heel voorzichtig porbeerde hij kusjes terug te geven en zijn handen hield hij wat meer boven Plumes lichaam.. wat was hij aan het doen... Plume kwam steeds dichter bij tot ze op schoot zat.. Drake slikte een paar keer en voelde de stroom van kusjes wat zijn wangen tot een rodere kleur brachten.. Pas toen hij haar tong voelde en zijn wangen zowat knal rood geworden waren stopte hij en trok hij zich terug.. hij tilde haar op en zette haar van schoot. zijn hand ging naar zijn wang en zijn ogen wiste niet waar ze moesten kijken.. nerveus schraapte Drake een paar keer zijn keel..  Hij was in de tussentijd opgestaan. 'Dat tournooi.' begon hij. Zijn stem was super hees. 'Aankomende zondag ga ik dus ook heen.' hij probeerde zj haar zo stoer mogelijk goed te doen Maar met zijn nerveuse trillende handen werd het alleen maar een grotere warboel.. 'Moet zelf ook. Tournooein doen..'  Voor het eerst bleef Drake in de kamer staan en rende niet weg na wat hij net gedaan had. hij gaf ook Plume niet te schuld.. Hij probeerde het een pleke te geven door maar over het vechten te praten. dat was iets wat hij wel kon.. 'Je kan. dan.. gewoon mee'

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead
Eami schrok best wel en begon meteen met knikken. Ze had Joyce atijd al alleide rgezien en had haar best erg gemist. Ze kenden jocye nu al sinds de eerste. 'Zal ik oden jocye' Ze pakte haar boekje er bij om te laten zie nwat ze allemaal al gegeten had.. Maar Jocye was al weer verder gegaan. Eerst tegen Yuli daarna tegen Rose. vervolgens draaide Jocye zich naar Lina en Leo.. HEt moment dat Leo geschrokken met grote ogen op keek begon eameam zacht te lachen.

Leo was echt hard geschrokken toen hij ineens zo aangesproken werd.. Met zin wangne opgeblazen knikte hij en zijn aandacht ging terug naar de baby. Zijn gedachtens gingen weg naar vroeger.. Net of er iets in zijn hoofd kwam.. Wat zich als korte filmpjes afspeelde.. Het was een kamp of iets.. pony kamp.. Het gevoel dat hij er bij kreeg lied hem een geheerste glimlach krijgen. Ook het goude paard dat bij zeus stond kwam in zijn gedachte op... 'shi..' begon hij en keek o. dat paard moest hij blijven trainen! net als het paard van Lina.. die zwanger was.. En dat had hij niet gedaan. MEt een bangerige blik keek hij naar Lina.Laatst aangepast door Evylian op za apr 01, 2017 2:11 pm; in totaal 1 keer bewerkt

15 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 2:02 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
Plume
Olivia liet zich van drake af tillen. ze wilde hem niet vorseren, nog niet tenminste. Licht gniffelend van drake Hèze stem en zijn vuur rode kop luisterde ze wat drake te vertellen had terwijl ze naar zijn zij en rug staarde waneer hij zijn haar goed deed. 'Okee is goed. Wel winnen he!!' Moedigde Olivia drake aan. 'Wil je nog iets eten voordat je naar je vrienden of iets gaat?' Vroeg ze en wilde in haar pyama naar de keuken lopen. 'Eemh beter kleed ik me eerst aan voordat ik je brood smeer. Offf vind je het niet erg?' Vroeg ze en nam een wat sexyer houding aan ze had een nachtjapon aan met korte mouwtjes.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 16]

Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum