lithium

Express you colorful mind


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Seizoen 2 Is this trust

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 2 van 16]

16 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 2:24 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon Rapper Vixx
Drake mond zakte open.. Hij moest niet op die manier naar plume kijken... dus meteen keek hij weer weg. 'I dont need to eat' zei hij stug.. hij had wel degelijk stervende honger... Zijn buik gaf dat ook gelijk aan door flink veel geluid te maken..

Niet veel later zat Drake aan de keuken tafel en keek naar plume.. Zijn woede was gekalmeerd.. zeker na de kus.. hij voelde zich nog steeds heel raar maar hij voelde iets in zich... Iets raars.. hij had dat altijd rond Plume gedacht en dacht meestal dat haat was naar har vanwegen alles.. Maar na het zoenen was het alleen maar erg geworden..


De stilte die er vanuit Drake hing werd verbroken door een zachte. Voor Drakes doen aardige 'sorry'. Zijn ogen gericht op de mok voor hem

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Minseok kim- BEE,- DJ, Entertainer, Ladykiller
Bee rende door de gangen .. Wat was hij toch een grote sukkel geweest!... hij rende hard enzijn haren stonden alle kanten op.. Bij de deur aangekomen waar hij naar binnen wilde zag hij een meid naar binnen gaan. Lange blonde haren.. Pracht lichaam. Ze liep samen naast die mellanie de vriendin van Jay. 'Heeeehy!' riep bee wat zingend eindigede. 'Heb jij rose gezien' Bee hijgde flink en klopte daarna trots op zijn schouder dat hij heel de weg gerend had. 'moet der spreken.. moet meo moet moet!'

Bee wachte even tot hij alleen mellanies rug zag.. toen trok hij haar terug... 'Zorg dat ze niet ... weg loopt...'bee krulde zijn lippen op.. 'Ben gistere iets... vergeten... we zouden normaal uit gaan.. Maar toen ik thuis was.. ben ik in slaap gevallen en.. niet echt mer wakker geworden.' vertelde hij. Bee ging niet vertellen dat hij zich op dit moment niet goed voelde.. nog steeds erg moe en het liefst wilde hij slapen.. lang slapen.. Maar hij had... de enige date die hij ooit zou gaan hebben.... zonder sex plannen... laten vergaan... omdat hij ziek in bed lag.. zo slap wilde hij zich niet voelen... Maar.. hij moest sorry zeggen.. En wilde niet dat rose boos weg zou lopen want hij ging deze sorr echt menen

17 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 3:40 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
mellanie
plots kwam bee aan gerend op eht moment dat ze terug naar de oefen ruimte wilde lopen. 'of ik rose gezien heb? mmmh' beogn mellanie en deed alsof ze lang na dacht. 'moet der spreken moet moet moet!' begon bee haastig. 'hahah okee kalm down. your dutch is better then yesterday.' zei mellanie met een glimlachje in het engels. 'joyce die naast mellanie stond begon zachtjes te lache. 'je hebt gelijkk haha. nu snap ik waarom rose veranderd is van vriendje.' zei joyce na lachend. joyce legde een vinger op bees lippen. 'zorg goed voor roosje!' zei joyce streng en liep verder door de gang heen. mellanie wilde achter joyce aan lopen maar werd plots terug getrokken door bee. 'waa!' gilde ze zachtjes binnends monds. 'Zorg dat ze niet ... weg loopt...'bee krulde zijn lippen op.. 'Ben gistere iets... vergeten... we zouden normaal uit gaan.. Maar toen ik thuis was.. ben ik in slaap gevallen en.. niet echt mer wakker geworden.' vertelde hij. mellanie trok nu ook een pruilpje maar dit keer een op een andere manier. 'ah daarom was ze zo boos gisteren.' zei mellanie plagerig. 'ik zou haar bezig houden maar dan meot je wel met iets origineels komen.' waneer ze zich om draaide begon mellanie te giegelen. mellanie wenkte nog een blik naar achteren over haar schouder heen. 'ze is in de oeven ruimte.' vertelde ze en gaf bee een knipoogje voordat ze zich omdraaide en van bee vandaan liep.

plume
'knooooor' klonk er uit drakes buik. 'niet liegen jij! jognens moeten goed eten anders win je nooit in die wetstrijd.' zei olivia speels en liep naar de keuken in haar pyama om daar eerst zijn brood klaar te maken.

'sorry voor wat?' herhaalde olivia drakes vraag. ze zette haar eigen brood op tafel en ging zitten op een stoel. ze had eerst drakes brood gedaan 3 stuks. jongens moesten goed eten!! vond ze altijd. en anders propte ze het er wel in.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Joyce
joyce pakte het boekje uit emi's handen en schreef de maximale calorieen voor elke dag er nieuw bij naar een groter getal dan wat ze daar had staan. ongeveer het 2 dubbelen. waneer ze het boekje terug gaf keek ze haar aan. en wees met twee vigners van joyce haar ogen naar die van eam-eam. 'ik hou je in de gaten.' zei ze licht serieus maar speels.
'Zeg angel hoe gaat het met je paard? heb je die nog?' vroeg joyce geintreseert. 'uuh ja tuurlijk heb ik die nog. enkel heeft een andere idioot van een henks mijn merrie besprongen...' siste angelina. 'me paard staat bij leo in de stal. leo sorgt goed voor haar toch leo?' vroeg angelina met twinkelende oogjes. niet wetend dat leo dat half vergeten was. angel rende naar leo toe en gaf hem een kus op zijn wang. 'leo is de liefste~' zei angelina en aaide door zijn haartjes heen.

eric
eric had boodschappen gedaan. het waren alerlij lekkere sneks.... voor de meiden zeker. had eric zoon vermoede. in de gang kwam hij weer een asian jongen tegen. deze deet hem denken aan leo alleen dan de tegenovergestelde versie van leo. urgh alle aisans zagen hetzelfde uit. 'hey, zeg jij even tegen die meiden dat ze naar de eetruimte moeten komen dan leg ik alles alvast klaar daar.' begon eric tegen de jongen.

18 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 3:57 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead
Met zijn wangen vol lucht keek hij niemand meer aan.. ook de baby kreeg bijna geen aandacht meer.. z erg dat hij na even op stond ende baby terug aan joyce gaf.. hij keek over de schouder in het boekje.. hij had ook zun boekje in zjin kamer liggen.. in de kast die op slot zat.. dat wist hij nog wel.. Het was van een va zijn vriende geweest... vroeger.. hij had beloofd het te bewaren voor die gene... Want niemand mocht toen weten hoe zwaar ze het had gehad... Dus hij had het voor haar opgenomen.. Wat precies wist hij neit meer.. Want de rest rond die herrineren waren een wolke zee.. 'gaan?' vroeg hij aan Angelina die daarvoor ngo aan hem geplukt had..


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon- Rapper Vixx
Met de boterhammen voor zijn neus keek hij naar Plume.. 'dat ik...' drake wees naar zijn mond waarna hij super snel een stuk brood er in stopte... Zijn wangen werden opnieuw rood.. hij schaamde zich??? nee dat was niet het goede woord dit was overduidelijk geen schaamte gevoel..'zullen we' drake gromde even door izjn eigen gedachtesn. 'Iest gaan doen wat jij wilt?' Drake at snel al zijn brood op.
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Minseok kim- BEE,- DJ, Entertainer, Ladykiller
Bee hapte na de vinger waarna hij he o kweer gewoon los lied. Hij had niet hard gebeten maar grijnsde daarna wel speels. je kon niet ontkennen dat ze niet heel aantrekkelijk was.!. 'yes madam!' hij deed zijn hand naast zijn hoofd en deed een begroeting die ze normaa in het leger deden... Maar toen mellanie iets zei keek bee geschrokken.. 'I dont have anything... niks..' vol frustatie danste hij op zijn plek... hij kon het gewoon niet... Ze wa dus boos.... aargh!.toen er nog een jongen kwam en nederlands praatte verstond hij alleen het woordtje alles.. en meiden.. 'wha? dont talk so fast... niet zo snel!' jammerde hij. 'Meiden? what? alles?'

19 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 4:26 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
mellanie
'be as sweet as honny bee. lachtte mellanie toen hij zei dat hij niks had voor rosa.

plume
even was olivia bang dat hij sorry wilde zeggen voor de kus. de spanning liep al helemaal hoog op toen hij nog ook eens brood in zijn mondpropte.... kom op zeg het dan!! dacht olivia gespannen. .'zullen we' vervolgde hij wat olivia verwarde. wacht hij wilt vast zeggen dat hij alleen vrienden wilt zijn. olivia keek drake met een licht gescrikken gezicht aan. totdat hij eindelijk zijn zin af maakte. 'Iest gaan doen wat jij wilt?' vroeg drake uit eindelijk. 'jesus drake!!' gromde olivia meer van opluchting. ze deed een pluk haar goed en ondersteunde haar hoofd. 'iets doen wat ik wil? weet je dat wel zeker?' vroeg ze en keek drake aan met een perfy glimlach. als josh dat ooit had gevraagt dan wist ze het wel hoor maar met josh had ze toen een wat snellere relatie kwa romantiek dan met drake. 'ummmmmhh wat dacht je van uit gaan? wat samen drinken bij een bar wat babbelen en dansen?' voegde ze er aan toe met nog altijd dezelfde glimlach.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Joyce
joyce gniffelde toen de jongen zachthes aan haar vinger sabbelde of nouja beet. vervolgen ging hij recht staan als een militear. weer gniffelde joyce. 'alright, what was your name again?' vroeg ze en deed een plukje van bee zijn haar goed. gewoon om te voelen wat voor struktuur haar hij had. 'i'm Diamond' zei ze voordat ze weg liep.

leo had leoni weer terug aan joyce gegeven. ze pakte haar baby aan en suste zachtjes waarbij ze haar baby heen en weer wiegde. leo vroeg aan lina enkel een woordje. waarnaar angelina antwoorde: 'waarheen?'

eric
'eten? food, voor de meiden.' begon eric opnieuw na een vlinke zuch en hield de tas omhoog. 'jij, roepen, meiden, eetkamer? oh men... can you please call the girls to go to the dining room.' zei eric en zuchtte weer.

20 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 4:39 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead
'weg' Leo's stem sloeg flink over. maar ze gingen niet weg.. want bee kwma binnen gedanst en stuurde iedereen naar de eetzaal.. En leo slofte braaf en langzaam mee.. Hij kwma naast Jocye te lopen en bekeek haar af en toe vanuit een schuine blik.. 'ik behoor.. ' begon hij zacht. 'jouw zeker ook te kennen?' zijn lippen gingen strak op elkaar waardoor een kuiltjes in zijn wangen kwamen.. 'zal ik' Leo wees naar de tas en buggie. 'duwen? of dragen?' Leo was missechin alles vergeten mar hij bleef iemand die meiden graag hielp met alles. En hij deed zijn best voor Lina om iedereen rond haar tevriend te houden.. De meiden waren nameijk belangrijk voor Lina..

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon- Rapper Vixx
Drake zuchte flink.. dansne.. was neit zijn dinge... drinken was niet zijn ding.. uitgaan was niet zijn ding.. Hij kon he alle drie niet... Met een gefronst boos gezicht keek hij voor zich uit.. 'sure.' gromde hij.. dat ging een faalende dag worden... Hij ging zich zo schamen... Hij wilde eigenlijk helemaal niet... Drake stopte het laatste stukje brood in zijn mond. 'oke.' Met dat stond hij op liep naar de slaapkame waar ij een hemd en sweater aan deed.' Ben op het strand'
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Minseok kim- BEE,- DJ, Entertainer, Ladykiller
'bee~!' lachte bee trots...

Op mellanie keek hij sip.. 'im not sweet... im stingy' mompelde hij maar al snel lachte hij weer..

de jongen praaatte nog wat dingen tot hij eindelijk engels sprak. 'ooh! yes sir!' met dat schoot hij zonder nadenken de oefenruimte in. 'lady~!, Yes you too lady Leo!' hij keek Leo aan die er niet echt confortable bij stond. 'Eten.. in de.... eatkeamer? ' hij probeede het woord te zoeken wat die jongen man net ubiten de deur gezegt had... 'oh nevermind. dining room.' hij wees naar de deur.. Voorzichtig keek hij rond op zoek naar roos en toen hij haar gevonden had bleef hi jstaan wachtend tot de rest door zou lopen.

21 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 5:13 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
plume
'sure.' gromde drake. aan zijn blik te zien had hij reuze zin in. ja dan had hij het anders moeten vragen. dacht olivia die zachtjes in zichzelf zat te lachen. drake zijn bord was leeg hij kleede zich om en zei dat hij naar het strand ging. 'ik ben werken vanmiddag dus je moet zelf voor het eten zorgen. 10 uur bij de zonnenbloem?' vroeg ze met nadruk op welke uitgaans gelegenheid.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Joyce
'see you later B~'

'leo het is niet erg,' joyce begon te glimlachen. 'ben wel blij dat je me niet herkent.' weer begon joyce te gniffelen van een paar hernieringen vanvroeger. 'tuurlijk mag je wat dragen. maar alleen als jij het wilt.' zei joyce en legde leoni in de kinderwagen. 'zou je de tas willen dragen alsjeblieft?' vroeg joyce nadat ze het dekentje over leoni had gelecht. 'hihi, ik heb zelfs ooit- hahahah beter ben je dat vergeten.' joyce lachtte zachtjes bij het idee dat ze het zelfs eens gedaan hadden. het was in een ver verleden.

bij de eetkamer aan gekomen zag ze een grote tafel met borden staan glazen drinken en de hapjes die joyce op het lijstje had gezet. 'yeaah nu lekker eten met zijn alle!!' jeugde ze ze zette de kinderwagen op de hoek van de tafel.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
roseretta
en daar was bee. rose was eers vrolijk toen ze hem zag totdat ze herinerde dat bee er gisteren niet was. ze deed haar armen over elkaar heen voor haar buik. ze had een flubberige trui aan getrokken zodat de vedjes niet heel erg op vielen. 'minseok!' begon ze zacht.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
yu - joshua
yu was op het strand met rex samen te trainen. rex speelde met een stok en rende af en toe het water in en weer weg als een soort van spellentje. yu boxte tegen de stoot kussen aan en was diep gefokust bezig. dat hij drake niet hoorde of zag aan komen.

22 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 5:32 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead
leo pakte de tas aan en luisterde in stilte terwijl hij achter Jocye aan liep .'je hebt wat?' vroeg hij voorzichtig.. hi jwilde het graag weten.. want.. zijn herineringen terug krijgen zou heel fijn zijn!.. Wie weet hielp het als mensen dingen vertelde.

Tijdens het eten kwam leo naast de jongen zitten.. Hij had de naam eric opgevangen toen er een paar meiden zaten te kletsen over de jongen.. Dus het was eric.. Leo keek af en toe uit zijn ooghoeken naar eric.. Daarna naar Lina of het goed was of niet en weer terug. 'hey' zei hij uiteindelijk. heel zacht. Maar voor het eerst was er pure walging in zijn stem te horen. Dit was nooit. Leo was een heel rustige jongen die veel over zich heen kon latne komen en neit snel boos was.. Maar bij Eric.. had hij al meteen een haat gevoel.. 'Ken je lina al lang?' vroeg hij maar. en voelde zich zwaar lullig...

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon- Rapper Vixx
op het strand zag hij Yu wel meteen. Drakes twee honden schoten naar rex toe en Drake slofte met zijn onweers gezicht naar Yu. 'yo,, yu'' begon hij.. hij ging niet wachtte tot hij echt reactie kreeg.. want hij zette zijn voet tegen yu;s rug en gaf een klein zetje waarna hij goed ging staan voor een kleine spar

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Minseok kim- BEE,- DJ, Entertainer, Ladykiller
de stilte viel terwijl Rose voor Bee stond met haar arme over elkaar.. Hij bleef lang stil.. voor bees doen.. want na twee seconden praatte hij al vol uit. 'van gistern.. look I.. I..... sorry oke... I ... nou kijken.. I slept... zie slapen... Didn't wake up.. heel moe...' Bee porbeerde er zo veel mogelijk woorden nederlands in te gooien. .'I hate mezelf........ sorry' Bee pakte rose haar handen beed en trok haar dichter naar haar toe. 'echt... I didn't ment to...'

23 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 6:11 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
roseretta
rose haar booshuid droop af waneer ze hem zo zag struikelen om woorden te vinden. waneer hij zo deed was hij altijd zo hopeloos schattig. 'owh Bee...' suste ze zachtjes en liet zich naar hem toe trekken. ze sloot haar armen rond hem heen en legde haar gezicht op zijn schouder. 'maar ik heb nogsteets een date van je tegoed!' zei ze 'you still gonna ask me for a date right!' vertaalde ze in het kort. 'i know you work hard.' zuchtte rosa en gaf bee nog een stevige knuffel en een kus op zijn lippen. 'zullen we eten?' vroeg rose en pakte bee zijn hand beed om hem mee te trekken uit de oeven ruimte.

Eric
eric ademde lachend door zijn neus uit. van leos domme vraag.
'ja al sinds ik kind was. we waren buren ging met elkaar op vakantie enzo toen we klein waren. heb met haar op de trainee academy gezeten net als joyce.' antwoorde eric braaf en nam en hap van zijn belegde broodje. na wat gekouw keek hij naar leo. 'en waar ken jij angel van?' vroeg hij met een gniffel er achter aan.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
yu - joshua
yu flikkerde wat zowat tegen de box bal aan toen hij een pot afdruk in zijn rug kreeg. hij draaide zich om en bij het zien van drakes kop begon hij te lachen. 'je ziet er uit alsof je voor het eerst een meid gekust hebt.' lachtte yu die begon te springen als teken dat hij het dual aan nam. hij swaaide uitdagend met zijn vuisten in kleine cirkels. 'rex word elke dag groter lijkt wel.' begon yu en gaf drake de eerste mep richting zijn gezicht aan waarbij hij of lucht sloeg zoals gewoonlijk of een stevige arm. 'zeg zeg drake. vanwaar die rode wangen?' plaaghde yu drake die weer begon te springen.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
joyce
'het is beter als je dat niet weet.' lachte joyce zachtjes die de kinderwagen vooruit duwde. 'volgens mij waren we ook best dronken dacht ik.' gaf joyce als verklaaring op een antwoord wat ze niet gegeven had. 'het was ergens nog voor dat jij en angel niet meer uit elkaar te kregen waren.' vertelde joyce en deed het dekentje in de kinderwagen goed over leoni heen. 'weet je je bent net zoon hero uit een game, die plots in iemand leven komt het totaal op zijn kop zet en vervoglens iedereen red en dan weer verdwijnt.' joyce begon weer te lachen. 'zonder jouw zou leoni er niet geweest zijn.'

24 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 7:28 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead
Leo luisterde met zijn mond open naar at Jocye vertelde.. 'i did?' nu lachte hij zachtjes dat kon hij niet voorstellen.. hij was onhandig had geen lef... durfde niks.. vergat alles... zat alleen maar aan de drugs.. 'zou het geen andere aziaat zijn dan? 'vroeg hij ongeloofwaardig... '

Aan tafel Leo's mond zakte open... Waar kende hij lina van.. Met een pijnlijke blik keek hij naar lina en terug naar eric... Die gniffel vond hij alles behalve fijn.. Hij balde uiteindelij kzijn vuisten en stond op.. 'Iets in mij.. zegt dat ik jouw niet in me leven wil....'Hij keek Eric recht aan.. Met walging in zijn ogen. Met dat liep leo weg hij trilde helemaal.. hij had het geporbeerd maar heel zijn lichaam sloeg dicht.. Hij wilde niet bij die jongen zijn...

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon- Rapper Vixx
direct toen Yu omdraaide en opmerkte dat hij er uit zag of hij voor het eerst een meid gekust had balde hij zijn vuisten zo hard dat de knokkels wit werden. /'NIET!' gromde hij meteen in grote verdedeging wat natuurlijk dik gelogen was... Elke aanval wist Drake lichtelijke te voorspellen .Ze hadden al zo vaak samen getraind dat Drake aan Yu's spieren kon zien welke slag of trap er kwam.. Over rex kon hij wle mee praten en wilde wat wijze dingen zeggen. WAt meer gegrom werd door het ontwijken van de klappen.. Maar toen het ging over zijn roden wangen haalde Drake onverwachts hard uit naar Yu;s maag vervolgt door een iets te ongecontroleerde trap

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Minseok kim- BEE,- DJ, Entertainer, Ladykiller
'oke oke ' Bee danste op zijn plek zonder Rose haar handen los te laten. 'shall we... go to the chinema? I know one.. where you can eat everty.. all you can eat with a move...!' Bee danste en tikte tegen zijn mond aan. 'Beauty.. ' hij wees naar Rose. 'and the beast' waarna hij naar zichzelf wees.. Hij danst richting de deur.. 'We can go and see... die film' Hij gaf een lag bukte iets voorover voor een kus. Daarna rende hij door de gangen in de hoop dat hij de goede kant heen ging.. maar al snel draaide hij zich om rende terug en ging achter Rose lopen. 'jij weet the way.'

25 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 7:51 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
joyce
joyce schudde haar hoofd. ik weet 100% zeker dat jij het was. maar wie weet was het wel een andere lieve jongen die een moederflek heeft in de vorm van een hartje boven zijn je weet wel.' weer begon joyce te lachen. 'leo~ geniet van het leven wat je nu hebt.' gaf ze als raat

Eric
'daar heb je alle recht op. en het spijd me daarvoor.' nu ging eric ook staan. hij keek leo recht aan in zijn ogen. 'als je alleswilt weten gaan we beter ergens anders babbelen. maar ik zeg je een ding. beter ben je alles vergeten!' riep eric na. 'ERIC!!' snauwde joyce boos.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Angelina
angelina zuchtte. waneer leo weg liep. 'oh lina het spijd me zo van eric.' zei ze bezorgt. 'geeft niet. laat leo maar. ik heb honger en ga nu eten leo kan wachten.' zuchtte ze. lina smeerde haar broodje en deed er wat heerlijke beleg op. 'mmmmmh jummhy' smulde ze.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
roseretta
weer maakte bee rose vrolijk. met hoe hij deed en eigenlijk hoe hij gewoonlijk was. 'is goed.' antwoorde rose die blosjes op haar wangen kreeg toen bee haar beauty noemde. ze plukte aan haar pijpenkrullen en glimlachte verlieft.
waneer bee de verkeerde kant uit loopte gniffelde ze zachtjes en liep de goede kant op. ze trok haar trui goed zodat haar buikje verborgen bleef. 'hoelaat spreken we af?' vroeg rose rustig.

(tenzij leo nog een bitchfight wilt)
waneer ze in de eetzaal kwamen rende leo al weer weg. ze keek verast om. 'leo?' vroeg ze bezorgt. ze keek naar bee met dezelfde bezorgde blik. i prommist jay. zei rose in haar gedachten tegen bee. ze liet bees hand vast en liep een stukje achter leo aan. waarnaar ze zijn arm beed pakte.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
yu - joshua
'oh je tweede keer?' raade yu verder met een breden glimlach. hij wist regelmaisch dingen van drake te onwijken maar yu had drake nog lang niet zo goed door als drake met yu deed. bij zijn andere vraag kreeg hij plots een vlinke klap in zijn maag. yu klapte half dubbel probeerde zijn buikspreren aan te spannen maar kreeg al gouw een volgende harde trap richting zijn buik. yu viel naar achteren in het zand. en hield zijn hand voor zich uit ter bescherming van zijn gezicht. 'okee okeee is het uit gegaan ofzo met je mysterieuse vriendin. yeaze...' kuchte yu die zijn maag beed hield. die klap voelde als een voedbal in zijn maag. 'als je wilt praten doe dat please de voglende keer met woorden.' smeekte yu die voorover ging zitten.

26 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 8:13 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead
leo drukte meteen zijn hand tegen zijn kruis aan en keek naar beneden.. hoe wist zei dat!..... met zijn hand op de blek van de moedervlek liep hij mee naar de eetzaal waar hij ging zitten naast die jongen.

Leo wilde terug roepen dat er niks fijns aan was..  helemaal niks!..  Maar hij ded het niet.. hij slikte het weg.. En maar goed ook zin arm werd beet gehouden en leo draaide zich om.. Tranen stonden in zijn ogen.. Hij probeerde alles tegen te houden... 'Wie is hij!?'gooide hij er ineens uit waarna hij nog harder begon te trillen en naar izn handen keek. (insert gif I send you)... Leo bleef even staan waarna hij nara ijzn haren greep en zich los trok.. 'sorry' jammerde hij en liep weg.  hij gign buiten zitten aan de achterkant van het gebouw.. hij had een jiont te voorschijn getoverd maar deze niet aangezet.. de peuk bleef rondjes draaien in zijn handen.. hi jdeed er alles aan om het niet te pakken... Waarom kon hij niks herrineren... waarom! hij wilde het zo graag... hij wilde Lina geven was te blijkbaar hadden... Hij wilde niet perse genieten van nu.. hij wilde weten wat er gebeurd was... Wat hij van lina was.. waarom zijn hond lina heette.. Waarom hij zun haat voor de jongen had... waarom hij... bang was rond hem.. Waarom.... hij dit gevoel had....

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon- Rapper Vixx
meteen stopte Drake en bukte bij Yu. 'dan niet klesten als we sparren' zei drake serieus... 'heb.. blijkbaar een date??' drake ging zitten en fronste nu flink.. ;denk ik' dat gromde hij weer flink erg. Hij ging niet verzorgend zijn over Yu.. Maar hij maakte zich wel zorgen 'En.. hoe voeld dat?' hij bedoelde uit gaan.. .meisjes liefde dat soort dingen.

27 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 8:29 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
roseretta
'wie is hij!' riep leo 'leo...' wist rose enkel uit te brengen. leo trok zich los en keek naar zijn handen waarnaar hij sorry zei en weg liep het gebouw uit. rosa liep achter leo aan. ze wist dat hij domme dingen kon doen. en dat wilde ze verkomen. ze kon hem nog net volgen. urgh waarom loopt hij zo snel! ze bleef staan vlak om de hoek en keek toe hoe leo naar zijn sigaret stond te staren. rosa liep voorzichtig naar leo toe en ging naast hem zitten. 'leo...' zei ze weer op dezelfde toon als eerst even bezorgt en teder. 'als je wilt kan ik iets vertellen. maar ik weet alleen maar wat ik gehoord heb.' stelde rosa voor en legde een hand op zijn been. rosa keek hem aan met een blik die vroeg om toestemming. 'je weet dat jij ook op die academy zat he? met angelina, joyce die jongen en een paar oude vrienden van je. je ontmoeting met angelina was een van je rootste geluk bij een ongeluk.' rosa begon zachtjes te glimlachen. 'je had warm chocomelk vast en knalde per ongelijk tegen angelina aan.' vertelde ze en wreef over zijn schouder heen.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
yu - joshua
'haha de pijn in me buik lolbroek? of een date?' lachte yu schaapsachtig van de pijn. 'een date is spannend. je voeld je warm sweet je de tering en je gaat domme dingen zeggen waar je later weer om lacht. mijn eerste date was in een club hahah ik had het meisje wat minderjarig was de club in gekregen. ik kende de deur wachters toevallig goed. we dronken wat ik maakte domme grappen en daarna gingen we dansen. het engiste waar ik goed in was was schuren... voor de rest heb ik altijd twee linker voeten gehad hahah. vervolgens kuste we elkaar en raakte we in een oneindige zoen. ze voerde me dronken volgens mij en toen we thuis waren.... kon ik me alleen maar haar goddelijke halfnaakte lichaam herineren. 'ik heb het niet gedaan met haar hoor!!' verbeterde yu zichzelf gouw. ze was te jong. yu keek drake speels aan. en stak zijn middel vinger op. 'deze vinger deed zijn werk.' zei yu serieus waarnaar hij in lachen uit barste en zich liet vallen in het zand. 'yeaah ze was mega goddelijk. ongelovelijk maagt en dominant tegelijkertijd.' vertelde yu dromerig. 'drake je hebt toch wel condooms he!!!' vroeg yu uit het niets. 'beter halen we die en testen we of je neit alergies bent. of of ze wel passen.' bij die laatste zin stak yu zijn pinkie op waarnaar hij weer ging lachen. 'your so cute drakey'Laatst aangepast door KeepDreaming op za apr 01, 2017 8:46 pm; in totaal 1 keer bewerkt

28 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 8:43 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead
meteen begon leos been te trillen toen Rose haar hand op zijn been legde.. hi jkeek er na en knikte dat het goed was als ze iets vertelde.. Het vehraal over de chocolamelk wees Leo naar zijn borst.. 'hier toch'' hij keek op zie en gaf een waterige glimlach.. 'waarom haatte ze me niet dan?' hij maakte een hartje p zijn borst waarna hij wist dat de brandplek zat. hij zuchtte nog een paar keer... 'En kende ik jouw dan ook?'.....

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon- Rapper Vixx
ineens schoot ed paniek in drakes kille hoofd.. drank.. sex condooms wat!. hi jtrok lijk bleek weg en staarde weg.. 'hoef niet!. doe ik niet aan!' gromde hij... hij ging verzitten en plukt ewat aan zijn sweater.. 'Maar.. wanneer weet je of je...' drake... had dit nog ngooit gehad.. hij trainde alleen maar. duwde iederee nweg... en trainde nog meer..nooit mensen als vrienden toe laten op Tayoni na....Laatst aangepast door Evylian op za apr 01, 2017 9:06 pm; in totaal 1 keer bewerkt

29 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 9:04 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
roseretta
rose knikte. 'presies daar. ze haate je niet omdat ze een beetje was zoals mellanie. een meisje dat zichzelf weg cijverde. joyce daar in tegen werd wel boos en trok jouw mee naar de zieken afdeling.' vertelde rose met een glimlach die het helemaal voor haar zag. 'en kende ik jouw dan ook?' vroeg leo. rose schudde haar hoofd. 'nee ik was nog neit op die academy. ik kwam pas veel later. die jongen die eric heet was de populaire gozer van de hele academy en de oogappeltje van angelinas vader. mr white onze manager.' begon ze een nieuw verhaal. 'de jongen dacht dat hij alles kon krijgen omdat hij populair was. hij wilde angelinas hart. maar die was al veroverd door een jongen wie cocolademelk over haar heen had gegooit. en haar nogmaals redde tijdens een verboden feestje op de academy van een jongen die dronken was.' rose keek leo aan en glimlachtte. 'eric was boos dat hij lina niet kon krijgen. hij pestte jouw omdat je een asiaat was. mr white hield ook niet zo van asiaten. dus jouw school straffen waren altijd oneerlijk. op en dag steeg de populairitijd boven erics hoofd. hij ging aan de druks en drank en deed rare dingen die geen mens wenst ze ooit mee te maken. jij was zijn rivaal en angelina de princes.' rose liet het verhaal bij leo in zakken voordat ze verder ging. 'angelina heeft altijd voor jouw gekozen ze belande regelmatich in rare omstandigheiden en jij was altijd daar op de juiste moment om haar te redden.' rosa keek leo weer aan en aaide met ahar hand over zijn wang heen. 'leo, druks doet rare dingen met je zoals dat ook bij eric gedaan heeft. je veranderd in een monster en dan heb je jezelf niet meer onder controle. rose keek naar het jointje die nog altijd neit aan was. 'dus het is aan jouw de keus. word je ook een monster?' vroeg ze en wees naar de joint.
'Dankzij jouw zag eric het licht en ging hij af kicken. het duurde lang maar wie vol houd zal altijd meer berijken dan wie op geeft.'


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
yu - joshua
'beter heb je een condoom dan dat je je romantsich scene moet af blazen omdat je haar niet zwanger wilt hebben.'
yu stak en duim op. '1, je hart klopt als de tering als ze je aan raakt of als je haar alleen maar ziet. 2, je krijgt geheid een boner als ze op je schoot zit of ook maar in de buurt van. 3, je hebt het warm, 4 kan neit stoppen met aan haar te denken. en je kust die genen een of twee keer of drie vier vijf zes.' yu ging verder en trok plagerig zijn wenkbrouw omhoog. 'tell me hoe vaak?' vroeg hij met een grijns. 'oooh en je kieteld elkaar! was ik bijna vergeten. of je koopt plots iets leuks voor haar.' vervolgde hij.

30 Re: Seizoen 2 Is this trust op za apr 01, 2017 9:23 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Leo Straatman - Yidae -VIXX Vocal lead
leo keek naar de joint.. 'ik ben al een monster' Hij hees zijn neus op .... maar toc hgaf hij de jiont aan Rose en zuchte nogmaals.. 'Je zegt eigenlijk het zelfde als jocye' merkte hij op zijn stem bleef overspringen. Maar hij gaf Rose wel een glimlach. 'dank je' hij zuchte een paar keer. Weer een stilte en leo begon opnieuw naar dingen te zoeken om te doen en dingen die drugs waren.. Meteen stopte hij weer en stond op hij keek Rose en heel gefrusteerd aan.... hij hapte een paar keer naar adem waarna hij terug naar binnen ging.. de drang was groot.. Daar wachte hij tot Eric niet meer bij de meiden zou zijn... hij had de drugs misschien weg gedaan.. maar dat betekende wel dat hij nu voel gevoelens zat... en dat moest er uit .. Leo ging iets oden wat hij nooit zou doen...

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake lee-gon- Rapper Vixx
drake stond op toen hij al die dingen hoorde.. ihij gaf ee ngrommend antwoord.. hi jdacht niet heel de tijd aan haar.... .. echt niet... en hij kreeg ook geen boners... drake trok aan zijn boxer.... En ook echt niet dat hij....... naar haar keek elke keer als ze de douce in ging.. of dat hij savonds haar oz mooi vond als de zon onderging en op haar scheen.. E ndat hij haar graag rond hem had... dat al het bloed naar een plek ging in zijn lichaam.. Echt niet! dat had hij allemaal niet.. 'mooi... dan hebik daar dus geen last van; snauwde hij verdacht boos.. MEteen begon hij daarna de boxbal grofhandig te slaan..

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 2 van 16]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum