lithium

Express you colorful mind


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

history

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 5]

1 history op zo mei 21, 2017 1:58 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Jongen uit het verleden komt in een nare situatie te recht...

2 Re: history op zo mei 21, 2017 3:00 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Setto CrystalWater
Het was zijn zoveelste gevecht van deze dag. Dit zou de laatste zijn hij hoefde alleen nog maar deze ronde te overleven in de battle arena. Het was een gevecht met iligale handel onderling. Rijke mensen kochten sterke kindere op van arme mensen. Kinderen met een Aparte Art waarvan ze dachten dat ze sterk genoeg waren. Ze trainde hen om te overleven en te vechten als een monster in de battle arena. Echter was setto hier ten eerste gekomen als solo vechter om geld te verdienen voor zijn vader en zichzelf. Hij vocht totdat de ander niet meer instaat was te vechten of totdat de tegenstanders manager hen terug trok.

Met een zwaart aan zijn zijde en een zak met water rond zijn middel liep hij de arena in waneer zijn naam geroepen werd. Vlink gejuig was te horen rond hem heen van de toeschouwers. ‘en aan de andere kant onze mysterieuze deelnemer van vandaag!’ klonk er van boven. Setto keek op van de droge grond naar de andere kant van de arena waar een mysteruse gedaante vandaan kwam. Het was menselijk en droeg een zwarte mantel waardoor setto niet kon zien of het nou een vrouw of een man was. Aan het loopje vermoede hij een man. De hoodie liep tot ver over zijn hoofd zijn gezicht was daardoor onherkenbaar. Setto trok een wenkbrouw op en keek met een schuin hoofd naar de mysterieuze gast. Hij stapte naar voren en haalde zijn zwaard uit zijn scheden een perfect gemeden zwaard kwam er uit met op het mes een blauwe gloed als die van een diep befroren zee zo blauw. Net boven het handvat zat een vreemde ronde medalion. ‘ik wil mijn tegenstander kunnen zien voordat ik het versla.’ Riep setto op neutrale toon. De gedaante aan voor hem scheen te lachen. Zijn schouders bewogen schokkerig op en neer terwijl het naar beneden keek. ‘wat valt er te lachen?’ siste setto ongemakkelijk. ‘Herken je me dan niet?’ zei de mystrieuze gedaante met een grin in zijn stem. Sett pakte nu het zwaart met bet bijden handen vast en knarste zijn tanden op elkaar. Eigenlijk had setto geen idee wie tegenover hem stond. ‘geeft niet. Iedereen vergeet wel eens wat.’ Vervolgde de stem. De man in de mantel deed zijn hand naar voren en grinnekte weer. Setto ging in de verdedegings houding staan en maakte zich klaar voor een mogelijke aanval. ‘door jouw zal men zich niet meer herineren wie wij zijn. En wat we kunnen.’ Begon de mysterieuze gedaante weer waarnaar zijn hand begon te gloeien van paars licht. Setto schrok en lichtelijk van het rare verschijnig rond de gedaante zijn hand. ‘zwijg!’ siste setto bevelend. Hij nam meer grip op zijn zwaard en rende naar voren naar zijn tegenstander om het een klap te verkopen met zijn zwaard. Echter ontweek de tegenstander het zwaard zo soepel als het maar kon. Weer haalde setto uit keer op keer opnieuw maar de getaante leek net een veertje dansend over de grond heen. Plots kwam de hand van de zwarte gedaante heel dicht bij en lichtte veller op. Setto werd naar achteren geblazen als iemand die niks woog en stuiterde drie maal op de grond voordat hij neer kwam. ‘urgh wat was dat?’ kreunde setto niet begrijpend. ‘magie?’ vermoedde hij. ‘magie dat is niet eerlijk.’ Sputte setto beetje tegen en stond op. Hij rende naar de zijkant van de arena waar een greppel lag met water van de regen die gisteren gevallen was. Hij zette zijn voed lichtelijk in het water en maakte een vliegende trap beweging waarnaar het water richting de mysterieuze gedaante vloog. Zo ontstond er een gevecht van water, zwaard, ontwijken en keer op keer naar achteren vliegen door de onbekende kracht van de tegenstander.

Moe lag setto op de grond na de zoveelste val zijn rug en longen deden pijn van de vele klappen. De mysterieuze gedaante kwam naar voren gelopen. Setto heigde na van alle inspanning en keek vermoeit omhoog. De man zette zijn hand op de borstkast van setto waar een onverdragelijke pijn door heen stroomde. ‘uurrgh wie bent u?’ stammelde setto met een pijn kreun. ‘een van de gekozenen die men is vergeten in de toekomst.’ Antwoorde de man met de zwarte mantel om. Setto kon nu enkel wat paars achtige ogen waarnemen onder het masker van de gedaante. ‘wat wilt u van me.’ kreunde setto die de hand van de gedaante probeerde weg te krijgen. ‘ik wil dat jij ziet wat je de toekomst hebt aan gedaan.’ Klonk er. Setto’s ogen werden groot. ‘W-wat?’ vroeg setto niet gelovend. De pijn in zijn borst werd erger en erger. Hij werd van de vloer gehezen en spartelde in de lucht van de pijn. Achter de mysterieuze man scheen er een vel paars licht even hoog als een deur of poort. De gedaante in de mantel stapte naar achteren die met elke stap steets meer verdween in het velle licht. Het nam setto met zich mee het licht in totdat de arena achterbleef met leegde.

Deel twee

Setto belande op een harde grond wat aan voelde als steen. De regen drupte over zijn gezicht alsof het stormde buiten. Rond om hen heen klonke geluiden die hij nooit eerder gehoord had. Van zwaar gegrom tot knoert harde getoeter van iets. Met zijn hand streek hij over zijn gezicht om de stromde regen van zijn huid te halen. Waneer hij overeind kwam herinnerde hij zich de mysterieuze gedaante die hem mee nam in een lichtflits. Meteen kwam hij omhoog en zocht naar de zwarte mantel maar die was nergens te bekennen. Nu hij beter om zich heen keek zag hij een groepje jongeren met rare kleding aan naar hem kijken alsof hij een bekendheid was een koning of iemand van adel. Niets wetend liep hij naar hen toe. ‘pardon heeft u misschien iemand gezien in een zwarte mantel?’ vroeg hij zo beleeft mogelijk de jongeren keken hem lachend aan. ‘het is geen karnaval.’ Zie iemand in de groep. Met een veraste blik keek hij hen na. ‘wij hebben niet iemand gezien in een zwarte mantel.’ Grinnkte een meisje. ‘nou, toch bedankt.’ Zei setto nog zo beleeft mogelijk. Hij draaide zich om en zag rare lichten pilaren van zilver achtig hout en rare wezens die boven de grond zweefde en best hard weg rende of varen hoe moest hij dat noemen? Wat was het eigenlijk? Nee nog beter waar was hij? Verbijsterd over alles liep hij verder en keek even naar beneden. De grond leek van gitzwarte stenen. Hij bukte even en voelde met zijn handen aan de steen. ‘nee het is vijn geperste zwart grindsteentjes.’ Concludeerde hij niet begrijpend hoe dat hier kwam.
Hij stond op en keek naar de stenen gebouwen rond hem heen. Overal schenen magishce lichten woorden op gebouwen die  hij niet kon lezen. Aan de overkant was een gebouw met een bord er boven waar op stond G-a-m-e setto liep in de richting van het gebouw en hoorde en knier hard geluid. Hij zette zijn handen aan zijn oren en zag twee velen lichten die steets veller en groter werde. Gevolgt door een vlinke klap. Een seconde later lag hij boven op een metale monster. In dat monster zaten twee mensen wat hij wist door de ronde oren. ‘I’ik bevrijd jullie.’ Riep hij en sloeg op het ruit wat geen kick gaf. setto verzamelde water rond zijn hand van de regen die neer daalde en sloeg nogmaals op het glas wat dit keer wel brak. De mensen gilde als gekken gevolgt door een vlink harde toeter. Setto keek achter zich en zag nog een monster op hem af rijden. Hij sprong van de metale monster af schoof met zijn voeten over de plas met regenwater heen als in de vorm van een klein dansje. De metale monster werd omsingeld door water en werd omhoog gedrukt en half in elkaar geperst de ruiten sprongen stuk en de mensen rond om hen heen gilde. Zo sloopte hij meerder metalen monsters bevrijde de mensen er uit en gooide de auto’s stuk.

3 Re: history op zo mei 21, 2017 4:07 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Hiroki susuki - hero - Detective

Met een peuk in zijn mond keek hij naar het scherm dat uit zijn microMobiel kwam... de jongen had niet veel.. dus de telescherm moest het doen. Het was een soort van 3D beeld dat uit zijn mobiel kwam en het nieuws vertelde..  het waren de standaard saaie dingen. mensen die de nieuwste telegram wilde hebben.. de nieuwste hype wilde volgen en daarom dingen stalen. En dat was het dan wel weer. Sinds dat presidente Clairick Helana Von Haven vrede had gesloten met de nadere lande.. Gebeurde er niks leuks meer in hiroki's ogen..  echt niks leuks meer.. zuchtend en vol walging stond hij op.. 'weer een dag waar niks gebeurd!' hij gooide zijn neuk in een bak naast zijn micromobiel.  een rode gloed dreef de blauwe glied due er eerst ing door het 3D beeld weg.' BREAKING NEWS' Klonk het ineens van uit zijn micromobiel.. Hiroki lachte even en keek naarhet scherm. 'Een nieuw manier gevonden om het weer te voorspellen zeker.. Nee wacht ik weet het! er is nieuw vlees ontdenkt waardoor er meer veganisten kunnen komen! dat moet het zijn' Met een nieuwe peuk in zijn mond bleef hij wel kijken. 'Een jongen man is vandaag aangehouden wegens het opwekken van buitenaardse stalen. Men zegt dat het een van de weinige is die nog duistere tovernarij bezit'' hiroki lachte zacht en binnen monds wat was dit voor onzin!.. Maar toen de beelden kwamen keek hiroki toch een stuk geïnteresseerder.. de jongen zag er apart uit en oprecht geschrokken.. Hiroki kreeg een grijns op zijn gezicht dit.. was precies wat hij nodig had! . een mysterie want die jongen was geen tovernaar!. Hero keek naar het beed en zag hoe de Peacehandhavers zoals ze genoemt werden op de auto slopende jongen af rende.. Met izjn hand onder zijn kin keek hij toe. De mensen gebruikte hun. Teasers. Het waren langen stokken die flinke stroomschoten afgeven en een persoon lieden verlammen voor een bepaalde tijd. Zo ook porbeerde ze bij de jongen in het midde nte komen. Het water leek aan de jong zijn kant te staan en dat vond hiroki de meeste interstante van alles.. uiteindelijk werd de jongen op zijn rug geraakt door een teaser vervolgens op zij nbuik benen armen en nek.. Hiroki schudde zijn hoofd terwikl de beelden lieten zien hoe de vreemde jongen weg gevoerd werd naar de beoordelings ruimte voor lastpakken....

4 Re: history op zo mei 21, 2017 4:37 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Setto CrystalWater
Settos handen werden bij elkaar gehouden door metale ringen die strak tegen elkaar aan zaten. Rond zijn nek zat een band die hem een schok gaf als hij rare dingen deed. Verlamt werd hij uit de metale monster gehezen waar ze hem in hadden gestopt.
Het volgende moment werd hij in een ruimte gegooid. Zijn wapens hadden ze van hem af genomen. Zijn zwaarden, riem en andere dierbare voorwerpen. Vervolgens werd de deur achter hem dicht gesmeten. Het zag er van binnen kaal uit in de deur zat een vierkant gat met daarvoor 3 tralisch. Dat herkende hij wel. Was dit een soort van gevangenis? Waarom zat hij hier hij hielp mensen! Setto bankte tegen de muur aan met zijn handen nog op zijn rug gebonden. Echter had het geen zin. Vermoeit liet hij zich tegen de deur aan naar beneden glijden. ‘laat me gaan! Je weet niet wie je hier op sluit.’ Siste Setto. ‘ik ben de prins van de waterlanden als het koningkrijk dit hoord dan.’ Vervolgde hij dwingend.

5 Re: history op zo mei 21, 2017 4:45 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

man
'stop met raaskallen jongen' de man gromde hij zat naast de jongen in de cel . 'Ze komen je echt niet redden uit je drom wereld.' Hij ging verzitten en keek naar de jonge. 'Koningn heh? ik ben ook een koning!' lachte hij gespotterlijk

6 Re: history op zo mei 21, 2017 5:03 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Setto CrystalWater
‘raasknallen?’ herhaalde setto hem niet begrijpend. ‘mijn droom wereld?’ lachte setto verrast. Nu hij er zo overna dacht alles was zo anders. Misschien was dit inderdaad wel een droom! ‘u bent ook een koning? Uit welk gebied? Misschien proberen ze wel alle koingingen op te pakken. Of erger nog wel te vermoorden!’ dacht setto hardop. ‘wat voor Arte heeft u? misschien kunnen we samen ontsnappen. Of bent u een magier?’ vroeg setto serieus bedoelt. setto frummelde aan de metale ringen rond zijn polsen maar kreeg ze niet los of van elkaar af. onhandig kwam setto overeind, draaide zijn rug naar de man toe en keek tussen de tralsich door. 'hey!' riep setto. 'ik wil jullie lijder spreken' schreeuwde hij.

7 Re: history op zo mei 21, 2017 5:18 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

man
de man moest echt hard zij nbest doen niet te lachen.. 'hmm telekinese!' lachte hij het was het eerst wat zin zijn hoofd opkwam.. 'Koning van.... Russland!' lachend rolde hij op. het deed echt pijn in zijn maag want in weken had hij neit oz hard gelachen. hij had hier zo langi n degevangenis gezeten. MAar zun gek ontmoeten had hij niet. 'JAH! WIJ WILLEN MET JULLIE LEIDER PRATEN! had lachte hij en keek naar de jongen naast hem. 'wat voor magie heb jij dan.. van onze twee.. arte onderling!'

8 Re: history op zo mei 21, 2017 5:33 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Setto CrystalWater
Telekanese? Dat is heel bijzonder dat komt niet vaak voor in de druk bewoonde steden.’ Fluisterde setto. Hij draaide zich naar de man toe en liet zich weer op zijn hurken zakken. Waarom de man nou zo moest lachen begreep hij niet goed. ‘russland? Nog nooit eerder van gehoord.’ Zei setto die diep na dacht. Setto hupste naar de man toe en keek om zich heen of niemand mee kon luisteren en richte zich naar de man toe. ‘ik heb een water Arte en kan zelfs het bevriezen.’ zei setto serieus. ijs was iets wat gewoon niet voor kwam. zo sneeuwse het ook maar een keer in de zoveel jaren. En dan niet voor een maand lang nee voor een vlinke half jaar. Wat te maken had met de ijsdragon die dan ontwaakte.
Setto kwam weer overeind en keek in het rond. Er waren twee bed-achtige planken. Met dekentje en een dun matras. Verder was de muur kaal net zoals de vloer allemaal van steen. 'waarom hebben ze jouw hier in gestopt en hoe?' vroeg setto nieuwschierig.

9 Re: history op zo mei 21, 2017 5:39 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

man
de man stopte evne met lachen .' Jongen je geloofd ect wat je zegt heh?' hij schudde zijn hoofd en wees aar de neus van de jongen.' ga slapen morgen zal jeje beter voelen. Met dat ging hij op zijn eigen bed zitten. bed. detwee planken die ls bed gezien werden.' Je krijgt rond 7 uur eten. geniet daar van..'

10 Re: history op zo mei 21, 2017 6:03 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Setto CrystalWater
‘geloven het is waar!’ ik zal het u laten zien als ik water heb.’ Antwoorde setto hij zou zich er echt aan houden. De man wees naar settos neus wat hij wat minder prettig vond. Vervolgens klom de man op zijn bed en beveelde setto om te gaan slapen. Hij keek naar de bed aan de andere kant van de kamer en zuchtte. zonder die dingen rond me polsen zou dat handiger gaan. jammerde setto in zichzelf. Hij stond op en ging in het lege bed liggen op zijn zij met zijn rug naar de muur.

De volgende ochtend klonk er geklingel. Setto deed zijn ogen open en zag een luik open gaan waar een neutraal dienblad over de grond heen schuifde met daarop iets wat eten moest voor stellen en drinken. Setto ging recht overeind zitten. ‘meneer mogen die dingen af alsjeblieft. Anders kan ik niet eten of drinken.’ Riep hij. De man bleef voor de deur staan. Setto bukte voor over en ppakte met zijn tanden het glas beed. vervolgens nam hij het water op in zijn mond. de man deed de deur langsaam open. ‘kom met je rug naar me toe. zei hij. Setto deed wat hem gevraagt werd en werd verlost van zijn handboeien. Meteen draaide hij zich om spugte het water in het gezicht van de bewaker. De man schrok en dijnste naar achteren. Setto blies waardoor het water befroor en zo ook deels het gezicht van de man. Hij trapte de man omver met zijn been en maakte dat hij de sel uit kwam. Zijn wapens en riem was nergens dichtbij te bekenen wat hem licht teleur stelde. Setto rende de gang door en zag niet dat de bewaker op ene knopje had gedrukt waardoor er een alarm af ging. Setto stond even verbijstert stil. Wat was dat kabaal? Toen er meer agenten in pakjes aan kwamen lopen moest setto snel beslissen. Hij moest en zal hier weg komen. Tijdens het rennen sloeg of trapte hij wat agenten neer die hem in de weg stonden. Totdat er een akelige stroom stoot door hem heen ging. Schreeuwend bukte hij voorover het was die band rond zijn nek. Die zo vreselijke schok gaf. wat waren dit voor wezens? Al die donder krachten. En dat terwijl zijn vader zei dat die niet bestonden. Setto stond met een dicht geknepen oog weer op en probeerde zich te verzetten tegen de schokken in zijn nek.

11 Re: history op zo mei 21, 2017 6:14 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
man
de volgende dag bleek de jongen vastbraden om dingen te doen. half slapend keek dem an toe ne nzag hoe zijn metgezel er vnadoor rende.. 'RED JE MEDE KONING DAN!' lachte hij wetend dat dejongen hier nooit uit zou komen niet allee ndan tenminste. EN hij had gelijk. Niet veel later kwam de jongen terug.. 'Welkom terug' lachte hij terwijl hij naar de jongen keek. 'JE komt hier niet weg tenzij presidente Clairick Helana Von Haven je vrij spreekt.. ' hij grijnste.. 'Oke dat is overdreven. ze zoeken vast naar familie van je/'

12 Re: history op zo mei 21, 2017 6:57 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
Setto
Setto werd zijn cel weer in gesmeten. De man met de ijspegel aan zijn neus gromde boos. 'Geen water meer voor jouw.' Gromde hij en smeet de deur dicht. Setto pakte zijn nek beed en kruend zachtjes en luisterde naar wat de man die in zijn cel zat vertelde. 'Wat is een president?' Vroeg hij niet wetend. 'En wie is Clairick Helana Von Haven?' Vroeg setto er achter aan. 'Familie van mij? Maar waarom?' Kreunde setto van de verlammende schokken die door zijn nek heen gingen. Hij lag op zijn rug op de koude stenen vloer.

13 Re: history op zo mei 21, 2017 7:03 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

man
'jij komt echt van een andere wereld heh!' hooofdschuddend keek de man omhoog. 'Had wel verwacht dat je nuchter was nu. maar blijkbaar moet je nog flink wat drugs in js lichaam verwerken.' de man haalde zijn hand door zin lange haren. 'JE kan ok pijnstillers vragen di geven ze maar al te graag.' hij keek opzij naar de jongen. 'je vind de rest wel uit vanzelf hoe alleshier werkt'

14 Re: history op zo mei 21, 2017 7:13 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
Setto
Hij begreep geen woord van wat de man vertelde. 'Wat is uw naam.' Kreunde setto die zijn hoofd langsaam opzij draaide. Al de schokken in zijn lichaam deed hem verslappen. Zachtjes slaakte hij een diepe zucht. 'Zeus straft me.' Fluisterde jij en keek naar boven naar de magische lamp. Het was een cirkeltje waar helder licht uit kwam zonder dat er vuur in zat. Teminsten het vlikkerde niet zoals vuur en het zat hoog in het plafon verborgen. Als een vuurvliegje die vast zat in een doosje in het plavon. Setto strekte met moeite zijn arm omhoog en probeerde het lichte te krijpen. Ookal kon hij er niet met lange na nog niet bij.

15 Re: history op zo mei 21, 2017 7:34 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
man
'zeus'' de man begn weer te lachen. 'en mijn naam doet er niet toe jongen man ik kom hier toch niet leven uit!'

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Hiroki susuki - hero - Detective
hiroki had een paar uur na gedacht.. maar hij ging eht doen. Dit kon interstant worden. Dus hij rende door de straten van de stad richting de peacehaven gevangenis. hij had zich een weg naar binnen geklets en sommige mensen omgekocht. dus toen hij uiteindelijk onderin het gebouw aan kwam en de jongen zag liggen rende hij er heen. 'hey hey jij' zei hij terwijl hi jde sleutel in het slot deed. 'Luister naar me doe niks raar en luister naar wat ik zeg!'

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 5]

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum