lithium

Express you colorful mind


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Team 2

Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 2]

1 Team 2 op ma dec 18, 2017 7:04 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
seth en de twee twins

2 Re: Team 2 op ma dec 18, 2017 7:27 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Yin:
Blij kwam ze het lab in. Haar broer stond buiten hij stond mokkend bij de deur.' Ik ga niet op reis!.. Ik blijf gewoon thuis bij papa en mama!' het was zeker een man van 22.. maar zich volwassne gedragen.. had hij nooit echt zin in' kom op yan! dit is ons moment!..' ze bleef staan. 'nou als je niet me gat ga ik zelf.! ik ga de beste worden en de meeste dieren tot me hebben! en natuurlij kde snelste sterkste en beste in alles!' ze liep door de deur naar binnen waarna ze rond keek 'Net zoals.. ash uit pokemon altijd zegt! I WANNE BE THE VERY BEST' riep ze luid. Yan kwam naar binnen gelopen.' Stop je alsjeblieft met je films.. Het is heel vervelend als je steeds films en series benoemt of na doet.. ' Yan deed zijn arme over elkaar.' En dit is geen pokemon.. Dit zijn huis tuin en keuken dieren die door een ofut of iets zo zijn geworden.. niks leuks aan' yan keek naar zijn zusje niet oplettend of iemand in het lab hun gehoord had

3 Re: Team 2 op ma dec 18, 2017 7:31 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

seth
Seth zag de twee binnen komen, de een was een jongedame die meteen al ging revereren naar de bekende tekenfilm serie pokemon. Eigenlijk was die serie een slecht voorbeeld. Een tegenstelling tot deze wezens wilde ze het liefst niet vechten. En als ze dood gingen waren ze dan ook echt dood. Swijgend stond hij in de deur opening die van het lap naar de ontvangsthal ging. De jongen hoorde hij zeggen dat er niks aan was aan deze huis, tuin en keuken dieren. ‘eigenlijk hebben jullie het alle twee fout.’ Zei seth met een onderdrukte glimlach op zijn mond. Seth liep naar de twee toe, zijn witte lapjas wapperde mee met zijn loopje. ‘jij moet vast Yin zijn.’ vroeg hij en wenkte naar de twee jongeren dat ze mee mochten lopen. ‘kom maar naar me lap dan gaan we kijken bij de D.N.A monsters.

5 kinder monstertjes zaten samen in een grote speelbox. Een bruin blauw pluizig monstertje draaide rondjes om zijn staart te pakken. ‘dat is air de vliegende eekhoorn. Hoewel hij meer zweeft dan daadwerkelijk vliegt. De groene is leaf, zij is goed in springen en hindernissen. De orangje rode is burn. Kan soms nogal een heethoofd zijn van karakter en houd niet van water of zwemmen. Is goed in wedstrijden die gegeven worden in het zand. En de andere is earth, deze kan heel groot wordden waar je uiteindelijk op kan reiden. En de laatste de blauwe is water. Deze is goed in zwemmen.’ Vertelde seth als een standaart praatje.

4 Re: Team 2 op ma dec 18, 2017 7:57 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Yin:
yin stak haar hand uit. 'Jap ik ben Yin en dit is Yan we komen beide onze reis beginnen!.. Niks zeggne over onze leeftijd! 22 is oud we weten het maar we konden inet eerder weg.. huishuidelijke zaken zoals mama het zegt.' ze glimlachte waardoor haar ogen dicht gingen. 'jaah!' ze keek naar de diertjes in de box zaten. Ze dacht na en zuchtte een paar keer. Ze voelde ook niet echt een connecie met de diertjes.. Yan daar in tegen had meteen connectie met Burn.. Yin niet.. met geen enkele ze keken haar zelfs te ontwijken.. 'Ja..' ze keek naar de man in de lange jas en gaf de jongen een glimlach.. 'Denk niet dat het weg gelegt is voor mij'

5 Re: Team 2 op di dec 19, 2017 11:43 am

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Seth
'Je bent nooit te oud om op reis te gaan.' Vertelde seth en glimlachte een beetje. 'Mijn vader gaat ook nog steeds op reis laatst is hij naar de noordpool geweest.
Burn leek de jongen interessant te vinden. De andere wezens vonden het maar niks en ontweken bangig de meid. 'Wat gek, dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Maar het kan blijkbaar voor komen.' Zei seth. 'Oh ben me vergeten voor te stellen. Mijn naam Is Seth ik ben de zoon van de professor hier. De professor is momenteel druk met een onderzoek,' plots klonk er een luide knal. Gevolgd door de sirenes die af gingen in het lap rode lampjes boven de deur draaide rond. 'Watte?' De deur ging open en een vogel achtig beest kwam er uit. 'Oh nee! Niet jij.' Riep seth. Hij rende naar het beest toe om hem te pakken maar het beest was hem te snel af met zijn vluchtig gehups. De vleugels van het beest waren vast getaped zodat hij niet kon vliegen. 'Laat hem niet ontsnappen.' Riep seth tegen de jongeren. Het beest hupste het bureau op en gooide met zijn lompe poten alles op de grond. 'Neeeh!' Jammerde seth die nog een poging deed om het beest te pakken. Vervolgend hupste de vogel naar de uitgang van deze kamer toe.

6 Re: Team 2 op di dec 19, 2017 1:00 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Yin:
Ze keek rond met een sip gezichtje. ''Zoals altijd vind niemand me lief'hierna lachte ze even waarna ze weer haar schouders ophaalde.. Echt zeure kon ze niet ze zou haar maatje wel vinden!. Ze ging nog even met alle rust bij de box zitten misscehi nbedacht iemand zich nog of zou ze een klik krijgen.. De rust werd al snel verstoort door voor herrie ne kabaal. Yin sprong op en keek richting het lawaai om een heel puntig beest te zien. Zijn vracht was gras en op zijn borst had hij schubben staan die reflecteerde. Deze waren ook terug te vinden op zin kop.. De veren bestonden uit gras en de staart uit lange siergras die prachtig ove de grond heen sleepte.. Op zijn wangen stonden het yin en yang teken de rondjes gaven groenig licht net als het rondje op de vleugels. Meteen was Yin verlieft. Ze vond het ook niet fijn omt ezien dat het beestje zo opgejaagd werd.. 'stop stop!'! riep ze en rende er ook achteraan. ''hij is in pijn!.. stop dan!' riep ze terwijl ze iedereen tegen probeerde e houden. uiteindelijk sloeg ze voor de vogel staan. 'stop dan! hij is bang'

7 Re: Team 2 op di dec 19, 2017 3:57 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Seth
Het wezen keek de meid recht aan in de ogen. Seth stond achter het wezen en keek toe wat er voor zich gebeurde. 'Dat wezen is een onderzoeksproject van me vader. Het mag niet ontsnappen het is een soort die nog niet eerder gezien is.' Vertelde seth. Het wezen maakte een geluidje en bleef de meid aan kijken. 'Het kan praten zoals wij.' Vertelde seth. 'alleen dan op een andere manier.'

Het meisje had het wezen gepakt. Een andere professor kwam de kamer binnen. 'Ah daar is hij arm beest en ik zei nog zo tegen ze dat ze hem niet uit de glazen kooi moesten halen. Oh jongedame.' Zei de man. Het was seth zijn vader. 'Dit is opmerkelijk het luistert naar je.' De man deed zijn pril goed op zijn neus. Hij bekeek de meid en de jongen omstebeurt. 'Wist je dat de wezens altijd de trainer uit kiezen en niet andersom?' Vertelde zijn pa. 'Seth waarom geef je deze jongeren niet een dna scenner?' Zei seth zijn vader. 'Maar de jongedame heeft nog geen wezen.' Sputte seth tegen. 'Das niet helemaal waar. Ik denk dat onze nieuwe bijzondere vriend heeft gekozen voor deze jongedame.' Zei zijn vader wijs. Seth klakte met zijn tong en liep naar de burau toe waar de vogel al zijn spullen van de tafel af had gegooid. De professor maakte de vleugels van het wezen los. 'Zo dat voelt vast prettiger. He?' Zei de man.
Seth trok een la open waar twee gloed nieuwe horloges uit kwamen een zwarte en een witte. De vader van seth deed de deur van de box open zodat burn er uit kon. 'Kijk eens aan burn ga maar lekker op reis met je nieuwe vriend.' Zei de professor.
Seth pakte nog meer spullen en liep naar de twee jongere toe. 'Voor ieder heb ik de nieuwst model van de dna scenner. Als je deze op een wezen richt en op het knopje druk scent hij het wezen. En zet hij de informatie in een digitaal catalogus.' Legde seth uit hij deed de horloges bij de twee om en pakte het volgende. 'Dit is een armband waar de vriendschap steentjes aan bevestigt kunnen worden. In winkels valt andere sieraden te kopen zoals kettingen en oorbellen of anderen dingen. Er is nog geen limit aan hoeveel wezens je bevriend kunt raken maar er is onderzocht dat 8 vaak de maximale is na 8 wezens heb je kans dat ze jaloers worden op elkaar en weg kunnen lopen.' Vertelde de seth.
'Het is belangrijk dat je goede vriendjes maakt en blijft met de wezens.' Vertelde de professor die naast seth was komen staan. 'In de scenner zit een ingebouwde map het apparaat luistert naar je stem, je kan zelfs je horloge een naam geven.' Legde de professor uit en begon te lachen. 'Seth leg jij even uit hoe de scanner werkt?' Stelde de professor voor.

8 Re: Team 2 op di dec 19, 2017 6:32 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Yin
ze bleef de vogel beet houden.. Wist zij veel dat dit wezentje groter zou worden dan je maar on bedenken.. en hij gegeven moment het dubbele zou groene vna haar eigen lichaam. Nu was het nog een schattig spitste vogel. het leek op een havik maar dan dunner.. toen ze te horen kreeg dat dit haar beest werd keek het naar het vogeltje 'HEb je me echt gekozen?' vroeg ze waarna ze voorzichtig de tape van de vleugels af haalde.Ze kamde de grasachtige veren naar benede zodat het oged zat en daarna deed ze het sierglas ook goed. Met een oor luisterde ze naar wat er verteld werd over de scanner. 'Maar! begon ze ineens en keek seth aan.. Ze gaf de jongen een knuffel. 'wat als je een speciale tegen komt? kan je hem dan net als pokemon battle en vangen dat iets wat... mij niet leuk lijkt namelijk.. Of is het alleen met vriendschap?' ze bleef het beestje zijn haren goed kammen.

Ze pakte de armband aan. Yang gromde en griste het uit seths handen. 'top!' hij keek naar zijn zusje. 'KOm je...' hij pakte zijn burn en liep weg.. buiten schreeuwde hij nog even. Yin keek verdrietig.. 'kom jije wel eens buiten? ben je wel eens op avontuur geweest?' ze keek seth aan 'Als dit een onderzoeks beestje is.. waarom ga je niet mee. om hem in de gaten te houden?' ze keek met grote ogen

9 Re: Team 2 op di dec 19, 2017 7:24 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Seth
Seth voelde zich verstijven toen de meid hem knuffelde. 'wat als je een speciale tegen komt? kan je hem dan net als pokemon battle en vangen dat iets wat... mij niet leuk lijkt namelijk.. Of is het alleen met vriendschap?' Vroeg ze seth probeerde haar aan te kijken wat een akwart gevoel gaf. 'Je kan ze niet vangen. Maar je kan ze wel uitdagen tot een wedstrijd. Zoals rennen tot aan de boom en terug. Zo verdien je hun respect. En als ze je genoeg respecteren kunnen ze zelfs besluiten om met je mee te gaan.' Vertelde seth die nog geen vin verroert had. 'Als ze daarna je echt genoeg vertrouwen geven ze jouw een diamantje of soort van steentje. Dit is een soort van komectie steen maar ik noem het een vriendschap steen.' Zei seth

'kom jij wel eens buiten? ben je wel eens op avontuur geweest?' ze keek seth aan 'Als dit een onderzoeks beestje is.. waarom ga je niet mee. om hem in de gaten te houden?' Vroeg het meisje. Zijn vader keek hen met een grijs aan. 'Ik vind het een geweldig idee.' Zei de professor. 'Ik heb nog genoeg te doen in het lap.' Stribbelde seth tegen. 'Seth, dit onderzoek is belangrijk en het word tijd dat jij er ook even tussenuit gaat. Neem de baby ice met je mee en blue.' Zei de professor. Seth keek van zijn vader weg. Natuurlijk wilde hij meer zien van de wereld. En dingen onderzoeken maar dat avontuur, slapen in een koude tent en eten uit een blikje zag hij niet zo zitten. 'Seth ik heb nog een chip liggen die gebracht moet worden naar het lap in het oosten. Waarom ga je niet mee en breng je die chip naar het lap toe.' Vroeg zijn vader. 'Ik weet het niet.' Twijvelde seth en streelde door zijn haar heen.

10 Re: Team 2 op di dec 19, 2017 7:32 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Yin
yin knikte een paar keer.! 'we zouden naar het zuiden gaan maar het ooste is ook goed!' ze keek met grote hopende ogen naar SEth.. Het vogeltje dat haar maatje geworden was kwam met een steentje aan in zijn bek.. Yin keek er naar.. 'oh' ze pakte het steentje aan. 'Dank je?' het was het licht gevende blauwe steen. het voelde glad aan zonder enige ribbels. Net als de spiegelschubben op de buik van de vogel.' Is dat je vriendschaps steen kleintje?' ze haalde haar hand over de kop van het beest en het beest antwoorde door te knikken. 'seth seth hoe werkt dit?' ze hield de steen voor seth in deh oop dat de jongen haar zou helpen.

niet veel later stonden ze buiten. Burn naast Yang. De havik vogel naast yin en Seth.. Yin keek naar achtere. 'kom je Seth!'

11 Re: Team 2 op di dec 19, 2017 8:08 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Seth
Weer was seth verbaast dat ging snel. Bij hem duurde het een week voordat hij hem kreeg van blue.
Seth hield zijn hand omhoog me toe pols naar yin toe, hij had zelf ook een armband om met twee stenen. 'Je doet zo. En dan leg je de steen tegen het metaal aan. Dan vormt en klikt hij er vanzelf aan.' Legde seth kalm uit.

Seth had zijn spullen gepakt in een korte tijd. Hij droeg een schouder tas en zijn witte jas was plaats gaan maken voor een stoere leren jacket. 'Nawi, show me the map.' Zei seth tegen zijn horloge. Er kwam een licht gevende straal omhoog wat zich vormde in een digitale holocaster landkaart. 'Kijk we zijn nu hier en dan kunnen we via deze wandelroute naar dit dorpje en dan naar deze grotere stad.' Liet seth zien aan de rest.

Ze wandelde op het zand paatje naast het paatje stroomde een revier. Aan de andere kant stonden er bomen, struiken of weilanden.

12 Re: Team 2 op di dec 19, 2017 8:14 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Yin
De vogel hupste achter Yin aan.. vaak weg springent van Burn.. ze gingen naar een dorpje 2 dagen lopen. yin was er nooit geweest. Yang wel. Die ging altijd met hun vader mee naar andere dorpjes om vlees te verkopen en natuurlijk sushi. Maar Yin die mocht nooit gaan. ze was een meisje en moest zich ook zo gedragen. ZE noemde zichzelf altijd mulan die mocht ook niks dan een goede huis vrouw worden.! 'so' begon ze toen ze een tijdje gelopen hadden. 'wat hoop je tegen te komen op deze wandeling?'

13 Re: Team 2 op di dec 19, 2017 8:28 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Seth
'Eh, ik wil een keer diepzee duiken kijken wat er allemaal onderwater leeft. Maar dat is iets wat niet tijdens deze wandeling gebeurt.' Vertelde seth. Hij deed zijn handen in zijn zakken. 'En wat willen jullie graag doen en ontdekken?' Vroeg hij aan bijden.

14 Re: Team 2 op wo dec 20, 2017 5:25 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk

Yin
'laten zie ndat meiden niet alleen mar goed zijn voor de schoonmaak!' ze Yin trots. 'Me pokke zusjes in de gaten houden dat ze zichzelf niet de dood in werkt met haar fantasieen en hopen dat dit een game is' zei Yan met een zware ondertoon van haat.. 'Oh en wie weet wel gewoon de beste worden!
hij haalde zijn schouders op en Burn blies zwaar uit.. Daarna hippelde hij achter Yan aan of hij die keuze wel heel goed vond!

15 Re: Team 2 op zo dec 24, 2017 6:45 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd

Seth
Seth glimlachte over hoe trots en vast beraden Yin haar verhaal vertelde. In tegenstelling tot Yin was Yan iets minder entausjast. ‘gewoon een game?’ herhaalde seth Yan verbijsterd. Seth wilde een heel verhaal vertellen en hen terecht wijzen maar ze moesten het maar zelf ondervinden als ze hun eerste wedstrijd deden. ‘ik vraag me dan nog een ding af. als je je zusje zo vervelend vind waarom reis je dan niet alleen? Dan is er tenminste ook niemand aan je been hangt of in je weg zit.’ Vroeg seth tijdens het wandelen. Burn paste perfect bij Yan alle twee hetzelfde temperament.
Seth keek opzei naar de revier en zag een wit ding in het water spartelen. Seth volgde het met zijn ogen. ‘zien jullie dat. Denk dat het in de revier is gevallen.’ Riep seth. Seth rende met het beestje mee die mee gesleurd werd in de harde stroming van de revier. ‘slymmmiee’ piepte het beestje in het water terwijl het spartelde. Seth scende de revier en zag dat verder op een steen in het water lag. Seth raakte zijn armband aan en gooide het steentje richting de revier. De steen vormde zich om tot een blauwe water D.n.a monster. ‘blue! Probeer het beestje naar de steen toe te brengen!’ riep seth. Blue had zelf ook moeite met de stroming van het water maar kon desondanks toch nog naar het witte beestje zwemmen hij pakte hem vast met zijn clauwtjes. Seth zag dat het beestje tussen blues klauwtjes vandaan glibberde. ‘MEEH!!’ luide blue en duwde het witte beestje maar met zijn eigen lichaampje richting de witte steen. Blue pakte de steen beet en duwde het witte beestje de steen op met zijn hoofd. Seth die mee rende en heigend bleef staan aan de rand van de revier, zag dat het witte beestje nu leek op een soort van slakje. ‘een nieuw soort! En zo dicht bij huis!’ riep seth nog steeds hijgend van het rennen. ‘goed gedaan blue!’ riep seth. Blue stond op de steen samen met het witte naaktslakje. ‘maar hoe krijgen we jullie nou uit het water?’ vroeg seth hardop.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 2]

Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum