lithium

Express you colorful mind


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

seizoen 1 - is this real

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 4 van 6]

46 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:19 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Jay/James
In de gymzaal aangekomen was er veel gaande. De jongen met pikzwart haar hield een foto omhoog. zo te zien was het een foto van hem naakt in de douchjes van deze gymzaal. ''Okey dat word dus niet douche op school.'' Dacht ik terwijl ik richting de bankjes liep. Ik ging zetten en keek hoe het verder ging. Ik wilde nu ook best weten die de ''perv'' is in deze klas.

Drake
Ik keek rond en zag dat er een aan tal meiden een rode kop kregen. Het meisje met rode haren die ik sochtends bijna had aan gereden deed verdacht. Ik liep naar haar toe. 'hey.. jij...'

Lucy
'lucy, dat dat dat is hem maar hoe?' fluisterde Minako in tegen mij. Ik keek haar aan.. ik denk dat hij in de gang van de gymzaal uit me tas gevallen is toen we die nieuwe docent tegen kwamen. En die heeft hem vast aan Drake gegeven.

Abi
Eindelijk was ik uit.. Toen in net in de les zat hoorde ik dat Jay naar onze school was gekomen om lessen te volgen. Ik had toen echt alles bijelkaar gegilt en ben meteen gaan uitzoeken in welke klas hij dan zou zitten. HIJ ZAT GEWOON BIJ TAYONI~!. Ik rende de trappe af naar de gymzaal. DAar ging ik achter het glas staan. Zo kon ik zien wat voor les ze kregen in de gymzaal. Ik zag hoe een van de jognens een zowat porno foto omhoog hield. maar ik kon jay nergens zien. Ik sprong rond en had me camera al in de aanslag om foto's te maken.

Lola
Een van de wat bekendere jongens kwam naast me zitten. Noujah wat heb ik daaraan. Ik keek langs me haar vermoeid naar hem. Opzich snap ik wel dat hij door veel meiden knap genoemt word. Zijn blauwe haren staken super af tegen zijn helder blauwe ogen. Zijn huid was flawless.. Alleen hij had nog al een ego. En nam graag mensens in de zeik. En komt vaak sjaggie over .
gym leraar
ik lied de kinderen eerst tegen elkaar praten ik pakte een zachte bal en hielt hem vast. ik kijk toe hoe de jongeren een puinhoop maakte.

47 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:19 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
Setto
ik kwam ook de gymzaal binnen. ik kijk naar drake en zie een verkeerde foto. ''kom op waneer houden ze nou eens op met dat naakte gedoe.'' ik ga naast james zitten. en kijk hem aan met een vake lagje. 'waar of bij wie woon je?' ik glimlach lief en hou mijn hooft ietsjes schijn

Minako
'ike ikh huh. ik kijk hem aan en plots herken ik iets. de fiets ongeluk. mijn gezicht verandert van beschaamt naar boos. jij reed me zowat aan deze ochtent. ik gaf hem een klap met mijn vuist in zijn buik. hij kromp een beetje in elkaar. ik pakte snel de foto en stopte het tussen mijn bh. daarna liep ik snel en verlegen weg naar de bank.


Tayoni
ik draai me hooft ietsjes naar links en kijk in mijn ooghoeken naar lola. ik likte me onderlip af en keek perongelijk een beetje flirterig.

mellanie
ik zag dat de leraar een trefbal in zijn handen had. ''gaat hij daarmee gooien?''

48 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:22 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Jay/James
Ik was de zaal in aan het staren en volgede wat er gebeurde met de meid en jongen. Ik moest best wel lachen. ''Die meiden hier zijn best wel perverts eh'' dacht ik. ik staarde een beetje voor me uit tot ik uit het niets iets hoorde 'waar of bij wie woon je?' Vroeg een lieve stem. ik draaide me om en begon te glimlachen klik'oh. hmm bij mijn manarger, een stad hier vandaan.' Zei ik een keek hem aan. 'Waarom wil je dat weten?'

Drake
'jij reed me zowat aan deze ochtend' zei ze waarna ze me een lichte klap in me buik gaf Eigenlijk deed dat niet zeer maar omdat het onverwachts kwam krampte ik een beetje in elkaar. daardoor had het meisje de gelegenheid om de foto te pakken. En stopte het in haar BH. ik keek haar aan. 'Pervert' Zei ik. ik liep naar Tayoni toe..

'Het is die pervert van een Minako.. Zij spoort echt niet' zei ik en ging naast hem zitten.
'Waarom keek je naar Lola?' Zei ik plagend

Lucy
Drake kwam aar minako gelopen.. Ik zag hoe ze snel de foto afpakte en hem in haar BH stopte. ''Ik zou dacht echt nooit durve''. Ik keek naar Drake. 'Die kleding kan echt niet.' zei ik zacht.

Abi
*staat te fangirle achter het raam*


Lola
De jongen likte zijn lippen af. Snel draaide ik me hoofd weg. Ik zag dat het nieuwe meisje voor ons was gaan zitten. ''volgens mij is ze echt verlegen''. 'Hey,' zei ik vermoeit. waarnaa ik opstond en richting de docent liep.

49 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:24 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
gym leraar
er was een lerling aan het dromen ik gooide de zachte bal recht op zijn wang. er klonk een pats en er begonnen meteen wat meiden te giegelen.

Setto
'oh...' ik keek even een beetje sneu. 'dus je woond niet bij je ouders?'

Minako
'de kleren van drake bedoel je?' vroeg ik zacht terug.

Tayoni
ik was half in drome land en hoorde drake niet praten. plots voelde ik een bal kij hard op mijn rechter wang. 'ugh' ik was even verwart en bewoog mezelf niet net alsof ik uit een soort van trans kwam. 'w..we...wat zij je?'

mellanie
ik moest lachen toen de leraar een bal naar het gezicht van een jongen gooide. ik hielt mijn gesloten hand voor mijn mond en sloot mijn ogen.

50 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:24 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Jay/James
'dus je woond niet bij je ouders?' vroeg hij 'nee klopt, En das niet erg hoor.' zei ik er snel achter aan toen ik zag dat SEtto een beetje sneu keek. 'Er zijn meerdere redenen, Dat ik mij me manager woon. Maar als je dat wil weten. Vertel ik het later wel. Denk als we nu gaaan staan praten dat we net als die jongen een bal tegen ons hoofd krijgen' vervolgde ik mijn tekst.

Drake
'HAHAHAHA' ik greep me buik vast van het lache 'HAHAHAHa omg hahahaha'

Lucy
'Jah de kleren van Drake. Zie de kleuren.' ik keek naar zijn rode broek.. 'Kijk als je het nou anders doet en een pijp omhoog brengt is het meteen een stuk leuker.' Ging ik wijsneuzend verder.

ineens hoorde ik een doffe bonk ik keek op. 'Oh Tayoni' Zei ik met een hoog stemmetje. ik schrok en vond het heel erg dat hij misschien pijn had

Abi
*maakt veel foto's*

Lola
ik zag hoe schattig Mellanie lachte. 'Je ziet er schattig uit als je lacht' zei ik lief.

51 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:26 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
gym leraar
oke laten we met de les beginnen zoals jullie toenet zagen ik hou niet van dromende mensen. dus wees altijd op je hoede. vandaag gaan we trefbal spelen. oke maak groepen van 10 mensen. graag meiden en jongens verdeelt. jullie krijgen 2 minuten om die te maken. jullie mogen van de opjecten in elk velt gebuiken. zoals kasten matten enzovoort. ieder team heeft de zelfde spullen. niet over de midden lijn lopen enzovoort.

ik zag dat setto aan het praten was ik had nog een trefbal in mijn handen en gooide het naar hem toe.

Setto
'als je van die maneger af wilt mag je best bij mij logeren heb plek zat in huis.' in mijn ooghoeken zie ik een pal aanvliegen presies op het laaste moment vang ik de bal met 1 hand. met een gemene en mysterieuse blik kijk ik naar voren toe. de bal zat presies op de hoogte van me gezicht.

Minako
'oh?' ik luisterde naar de uitleg

Tayoni
met een verbaaste blik kijk ik naar setto die nog net op het nippertje de bal vangt ik dacht echt dat hij de bal op zijn kop zou krijgen.

mellanie
'hihi, dankje.' zei ik terug tegen het meisje die mij een spontane compliment gaf. ik schrok toen er een bal langs mij heen vloog. en op setto zijn gezicht terecht kwam. wat is hij stoer! met twinkelende oogjes kijk ik naar de jongen.

52 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:26 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Jay/James
'We praten hier wel een andere keer over okey setto' zei ik nu iets licht geirriteerder dan eerst. Ik draaide me om en zag hoe Setto de bal ving. 'zo jij bent goed met balle' zei ik met een knipoog. ''bah, eigenlijk haat ik het op te sporte..'' dacht ik terwijl ik lief lachte. ''Idolen hebben mening James. Die doen wat hun bedrijf hun opdraagt en jouw imago is dat je alles leuk vind om te doen'' zei ik in gedacht tegen mezelf. Ik gaf een tik tegen de onderkant van zijn hand een waardoor hij de grip over de bal verloor en ik de bal kon afpakken. 'KOM groepjes maken en lekker sporte~!' Zei ik

Drake
'Uitslover' gromde ik toen ik zag hoe SEtto de bal ving. 'Met zun reacite vermogen zou je de vecht sport in moeten gaan. Daar own k je dik' Gromde ik. 'Ik en Tayoni tegen Setto en die nieuwe gast ding' Zei ik en in het oor van Tayoni fluisterde ik 'We gaan die 2 uitslovers is een lesje leren'

Lucy
'Ownee, We worden ingroepjes ingedeelt. snel greep ik de hand van me beste vriendin beet en die vna Minako. IK zit bij julliiee' En trok ze mee het veld in waar ook Drake ne Tayoni heen gelopen waren.

Lola
Ik zuchte en sjokte naar de Setto en James. 'Hey kan ik in deze groep?' Vroeg ik dromerig.

53 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:28 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
gym leraar
ik kijk naar de deur waar een meisje zat te fotograferen. ''mmmmh, leuk die fans''

Setto
'oke' ik glimlagte met mijn ogen dicht en mijn hooft ietsjes schuin. ik verlies grip op de bal waardoor james hem te pakken krijgt ik probeer hem nog speels terg te stelen door half over james heen te hangen. maar ik stop al meteen zodra ik door had dat ik gevotografeert werd door een meisje achter het raam. ik hoorde drake mompelen en dingen over mij zeggen. ik kijk hem aan door mijn hooft naar achteren te draaien. 'I will defeat you.' zeg ik op een sexy manier maar toch serieus. tegen drake.

ik ren speels achter james aan. 'oke wij een team?' een blond meisje kwam naar ons toe. 'ja hoor kom er maar bij.' zei ik vrolijk. ik zag nog een verlegen meisje op de bank zitten ik gaf james een duwtje. 'oi vraag dat meisje.'

Minako
'jaaaah bij drake. hihi misschien gooi ik nog een bal tegen ze hooft aan.' zei ik glimlagend.

Tayoni
'umh vecht sport? zoals?' ik krap even met een vinger op mijn wang. 'Rawr kattig' zeg ik nadat setto drake uit daagte.
ik ga met drake in het velt staan er komen 2 andere meiden aan gelopen.

mellanie
ik bleef op de bank zitten. ''blijf zitten totdat iemand je vraagt mell niet naar leuke jongens toe lopen.'' ik vriemel wat aan mijn gyme broekje.

54 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:29 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Jay/James
Setto hangt half over me heen om de bal terug te krijgen. 'Zo snel kom je niet aan mijn bal' Zeg ik en steek me tong uit. Setto stopte en zei wat tegen Drake. Hij kon best sexy~!
'oke wij een team?' vroeg hij. 'Ja zeker we gaan ze inmaken.

'Oh hellow,' Ik stak me hand uit me me netjes voor te stellen aan het meisje. 'aangemaan Lola' Zei ik beleeft. waarna Setto me richting een meisje op de bank duwde 'oi vraag dat meisje.'.
Ik liep naar der toe. 'Hey hey jij. Kom bij ons.' Ik stak me hand uit zodat ik der kon helpen met opstaan. Op dat moment merkte ik pas dat er iemand bij het raam stond en foto's maakte. even keek ik op. En ik merkte dat ze meteen begon te gillen en te zwaaien. ''okey fan. een crazy fan.. Ik dacht dat het geheim was gehouden waar ik op school zou komen....'' dacht ik boos. Ik verbergde me gezicht zodat ze me niet volledig op de foto kon krijgen. Nog steeds stak ik me hand uit naar het meisje.

Drake
'We zullen wel zien. wie er gaat winnen.' zei ik toen Setto de uitdaging accepteerde.

Lucy
'jaah bij Drake en Tayoniii, maar stiekem doe ik het zodat ik Jay kan raak gooien. en zijn gezicht kan zien. zijn gezicht is zo sexy!' zei ik en droomde een beetje weg


Abi
Op dat moment keek Jay me aan. ik werd gek. 'HIJ WEET DAT IK BESTAAA' gilde ik. ik begon te zwaaien en maakte meteen nog meer foto's

Lola
ik mocht gelukkig mee doen van de 2 jongens. eentje er van stelde zich beleeft voor. 'hey aangemaan ik ben lola' zei ik lief en boog me hoofd. Dat had ik ergens gelezen dat dat beleeft was naar een aziaat toe.

55 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:29 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
gym leraar
oke zijn de groepen gemaakt? jullie krijgen 1 minuut om de atributen op te bouwen of te verplaatsen.

Setto
ik bleef over met het blonde meisje. 'ik glimlach ontschuldig en swaai naar haar met mijn hand ten hoogte van mijn nek. 'oi, noem mij maar setto.'

Minako
'we kunnen een bunker bouwen?' zeg ik vrolijk tegen de jongens.

Tayoni
'oi welke spullen gaan we gebruiken en bouwen we er nog iets van of?' vroeg ik aan drake en in het algemeen tegen de groep. mijn stem klonk vrij serieus.

mellanie
ik staarde hem aan en hield een gesloten hand dicht bij mijn hals. ''kawaii'' ik glimlag verlegen en pak zijn hand vrouwelijk voorzichtig beet. met behulp van hem sta ik op. even struikel ik over de poten van het bankje heen. 'ahh' hierdoor knalde ik perongelijk tegen het lichaam aan van de jongen die mij hielp. (lijf aan lijf) 's..Se...sorry' zeg ik verlegen.

56 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:31 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Jay/James
'oh' pas op~!'i ik was even vergeten dat er iemand stond met een camera. Dus ik pak haar schouders beet en kijk haar aan. 'Doe je voorzichtig~!' Ik gaf een lichte aai over haar neus, ik draaide me om en trok haar mee het veld op.

Drake
waarom in verdeging gaan? als ook kan aanvallen. kom op ze hebben Setto... En lola kom op LoLa die valt nog in slaap al zou ze in de douche staan. Die idool kan vast alleen amar zingen en dansen. En die nieuwe meid is vast te bang om iets te doen'Zei ik stoer

Lucy
goed plan jongens~!

Abi
Ik zag hoe een meisje te dicht bij mijn Jay kwam. Ik maakte er foto's van. 'Zo die zijn voor op mijn tumblr.. ' Met het kopje ''trapt Jay in de val van een blond meisje,'' Ik zal er voor zorge dat zij uit de buurt blijft van mijn Jay' zei ik grommend.
Ik pakte me mobiel en zette op de officiel fansite van Jay. Ik heb Jay gevonden hij zit bij mij op school. Zijn jullie nu jaloers''
Lola
De andere jonge stelde zich ook voor. 'oh aangenaam setto. ik van lola' ik keek hem aan en begon te geeuwe. 'Oh sorry' zei ik er beleeft achteraan, 'ben een beetje moe' Zei ik met een glimlach er achteraan

57 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:32 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
gym leraar
'oke!? zijn jullie bijna klaar?'

Setto
ik had de kast in het midden gezet en met de matten had ik verschillende bunkertjes kleine gemaakt, waar je achter kon schuilen voor een paar seconden.

Minako
''grrr wacht maar als ze je aanvallen ren je jankent weg.'' ik leg een zware mat rechtop tegen een kast aan. ''zo wat is die zwaar zeg.'' ik veek over me voorhooft heen. ''hihi zo nu kan ik me teminsten verstoppen.''

Tayoni
ik grijns naar drake 'moet je niet denken aan ons afspraakje hehe. zal dat bange meisje niet teveel pijn doen als ik jouw was. heheh' ik ga klaar staan voor de battle.

mellanie
'j..jah hihi, laten we maar beginnen.' zeg ik met een gesloten hand voor mijn mond. ''wat is hij schattig en STOER! ik glimlag lief naar hem gevolgt door een knipoogje. daarna liep ik naar de rest van de groep en ging in een positsie staan.

58 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:32 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Jay/James
'j..jah hihi, laten we maar beginnen.' zei ze schattig. ik keek haar aan. ''ze is schattig zeg'' dacht ik.

Ik stond een beetje te kijken hoe het er aan toe ging. Rustig liep ik richting een van de bunkers die Setto gemaakt had. ''ik haat sporte echt..Maar niet laten zien. Je vind alles goed. Denk om je imago'' spookte er door mijn hoofd heen. Ik stuiterde de bal ik die ik nog steeds bij me droeg op de grond. ''James be happy. Denk an je freaking imago'' ik keek rond en ging in de aanvals houding staan

Drake
Ik kiijk tayoni aan. 'hahaha nee komt goed. Ik ga goed voor der zorge' ik knipoogde naar hem.

Lucy
'Moet er niet 1 iemand achter het veld staan van de tegenstanders? zodat die de bal terug kan gooien? dat was toch ook een regel' zei ik terwijl ik contact probeerde te krijgen met iemand.

Lola
Ik ging rustig achter een bunker zitten.

59 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:32 pm

KeepDreaming

avatar
gevorderd
gevorderd
gym leraar
'we houden het voor de eerste ronden even simpel. als je geraakt bent. en niet op je hooft... dan ga je achter de achterste lijn staan van het andere team. als je dan de tegenpartij af gooit met een bal mag je terug naar je team vak. de 2de keer dat je af bent ga je op de bak zitten. oke begin.' ik fluit op ene fluitje. 'lopen met de bal mag niet.'

Setto
ik grits de bal uit jay zijn handen. en gooi deze hard en stel in de richting van de benen van drake

Minako
'drake! pas op.' zei ik snel. ik stond ergens achteraan.

Tayoni
ik spring aan de kant. en ga 2 meter naast drake staan.

mellanie
met twinkelende oogjes kijk ik naar setto 'w...w....we....we...wat is hij snel! <3' ik sta ergens achteraan half achter een bunkertje zodat ik weel nog wat kon zien.

60 Re: seizoen 1 - is this real op di aug 23, 2016 9:36 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Jay/James
'Hey.. raak jij nou mijn bal aan' Zei ik op een speelse manier. Ik zag hoe Drake de bal wist te ontwijken. ''Die zou daar vee fans door kunnen krijgen als hij idool zou zijn'' dacht terwijl ik met open oogstond te kijken. ''Wel een uitslover hoor''

Drake
Ik zag hoe de bal richting mijn benen vloog. Lenig zette ik me af van de grond. kliktoen ik weer neer kwam keek bijna iedereen van de klas me aan 'Wat..., Zo ontwijk je dingen' gromde ik. Achter me hand Tayoni bal te pakken gekregen.

Lucy
Minako waarschuwde Drake. maar dat was niet nodig. Hij sprong in de lenig door de lucht. 'Wat' Met grote ogen en een mond bijna op de grond keek ik. 'Hoe....' Ik keek naar 'Minako.. wat een uitslover zeg.'

Lola
Ik zat nog steeds achter de matras. En stiekem keek ik richting setto. Deze jongens was weer terug op school gekomen. Maar hij is een stuk knapper geworden.'' Zou hij nog weten wie ik was.. Als ik vertel wat er vroeger voor elkaar waren..'' dacht ik terwijl ik niet door wat had wat er gebeurde.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 4 van 6]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum