lithium

Express you colorful mind


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Learn to Love

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 16 ... 29, 30, 31  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 30 van 31]

436 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 11:58 am

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
‘Ja, dacht hoe het zou zijn als ij er op me 15de achter zou zijn gekomen en of ik het dan net zo leuk zou vinden als nu of hoe het zit. Maar ik zit er niet echt mee. Het gaat gewoon goed met me Gijs, Vroeger is vroeger. ‘Jake legde zijn hand deze keer op Gijs schouder. ‘Echt gijs U hoeft zich geen zorgen te maken, Vroeger is vroeger, Nu gaan we Jake helpen om er precies zo over te denken’

Sessie 5, Jake 14 jaar. 1 jaar vrij van Qwen
Jake begon hard te knikken, Hij snapte het Hi jsnapte het. ‘Sir’begon hij weer waarna hij zij nhofod ites omhoog deed maar toch weer verder naar beneden keek. ‘’ Waarom komt ut op de grond zitten. Ik had ook kunnen staan toch?’’ Jake gaf een glimlach waarna hij gewoon bleef zitten. Groter zijn dan de volwassen was een no go..
Jake stond nu goed op en keek wat meer neer op Gijs met toch een gigantisch breedde glimlach. ‘’ik had een terug val naar de drank, Vanwegen bepaalde gevoelens, Heb de grenssen over streden maar besef me goed dat ik dit niet meer kan doen. Net als de pornografie voor het geld.. Ook die nacht hoop ik dat het eenmalig is, Ik zal niet terug vcallen of iets door deze jongen, Alex betekend te veel voor me om zelfs weg te gaan kwijnen in iets wat in het verleden is. Maar bednakt gijs dat jeje zorgen over me maakt’ jake wist dondersgoed dat hij voorheen in de sessies dit altijd zei maar hij meende het. Hij was 27 jaar en alles was dik 10 jaar geleden afgerond, Hij had nu zijn groep met jongeren om voor te zorgen, Hij kon zijn ervaringen gebruiken. Niks mis mee want hij leefde nog en vele andere nu ook.

437 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 11:59 am

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
Gijs keek jake nog altijd aan, en toen ineens terug naar de nog altijd woelende Alex in het bed. ‘het is goed als Alex zo’n sterk iemand heeft als jou. Iemand met orde… verlies je je orde, dan verlies je Alex. Dat heb ik al wel gemerkt. En..’ even keek hij Jake aan met een wetende blik. ‘.. als Alex echt zo veel voor je betekend, dan hoop ik ook dat het niet meer veel zal voorkomen.’ Hij glimlachte naar Jake.
Sessie 5, Gijs 68 jaar.
’dat had gekunt ja. Maar waarom zou je? Ik wilde dat je inzag wat ik wilde zien. Gelijkheid. Ik ga je niet vaak bevelingen aandragen Jake. En soms doen andere mensen dingen voor jou, inplaats dat andere altijd maar dingen verwachten op jou.’
Gijs hield jake ineens tegen. ‘hoeveel… betekend Alex voor je?’ vroeg hij zacthjes. Hij klonk helemaal niet boos of iets.

438 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 11:59 am

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
‘hoeveel?’Jake ging weer zitten.. Zijn geizcht schuin en zijn ogen djonkerder omdat hij na aan eht denken was. ‘’normaal?’loog hij maar al snel slikte hij hard en wreef in zijn ogen. Oke verledne wsa afgerond daar had hij geen nare gevoelens rond. Dit daar in tegen bracht izjn hoofd wel op overuren en dan op de verkeerde manier.. ‘’genoeg, om hem niet nogmaals alleen te laten’’ zei hij dus maar snel waarna hij zijn bureau stoel weg draaide en zijn pen op pakte doen alsof het gesprek hierbij wel op kon houden.

439 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 12:00 pm

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
‘genoeg?’ vroeg hij. Hij bleef jake nog even aankijekn en toen knikte hij. ‘oke.’ Zei hij en hij liet jake’s schouder los. ‘dat is mooi. Daar zal Alwex vast ook erg blij mee zijn.’ Hij zag hoe veel jake hier moeite mee had en hij kreeg het alleen nog maar meer door. Jake hield van Alex! Hij zag de pen, en wist dat jake er niet meer over wilde praten. Maar dat was jjuist het moment dat hij ze vast kon houden. ‘vertel nog eens meer over Alex. Wat voor gevoelens brengt de jongen bij je op als je hem ziet? Bijvoorbeeld als je hem zo ziet in de nachtmerrie, en nu net met het lachen. De verschillende emoties.’ Gijs ging langzaam in een van de stoelen zitten.

440 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 12:00 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Zodra jake zich onconfotatble voelde gaat de jongen altijd buiten zichzelf spreken zoals nu. Hij hoorde het woord Alex emn hoe het voelde en meteen verdraaide hij het zo dat het alleen om alex ging. Hij vertelde hoe goed het voelde dat Alex al zo ver kwam met alles wat hij mee gemaakt had.. Daarna pakte hij alex boekje en hield het voor. ‘Zodra hij in angst is gaat hij terug naar de Alex is stout, Alex niet goed, De kinderlijke manier. Zodra hij zelfvertrouwen heeft praat hij beter en langere zinnen.. Dat is altijd erg bijzonder om te zien. Hij groeit met alles.. Ik mag zijn haren aan raken en hij heeft er geen angst reacties meer op. Maar ja als het dus de foute kant op gaat en er iets gebeurd zoals Yang die bij hem komt.. De jongen is waarschijnlijk verkracht door een andere aziaat of Yangis de jusite doelgroep kwa leeftijd.. Ik dus ook maar aangezien ik zijn vertrouwe gewonnen heb zoals bij dieren heft hij die angst rond mij dus niet.Dat geeft best wel een chill gevoel. Wel eet hi jdus alleen dingen die ik ehm geef.. Dingen die jij of Yang gegeven hebben staan er meestal na een lange tijd nog.. ‘Jake vertelde niks over de warme gevoelens, Over de boners en de drang om hem lief te kozen..Zijn wil om een grote glimlach op te zetten en de jongen tegen zich ana te trekken viel weg. ‘’Waar we wel mee op moeten passen in de jaarlijkse ponykamp, Allesis al bijna geregeld maar alex kan hier niet alleen blijven aangeizen nu wel iedereen mee gaat en dus geen van ons thuis kan blijven voor alleen alex, Kijk daar voel ik me dus vrij nerveus over snap je. Hij moet dan mee of moet alleen blijven beide kunnen eigenlijk niet. Dus ik hjoop dat het troste van vandaag inde komende dagen vergroot zodat hij mee kan.. het is nog dik 3 Maanden maar we moeten daar toch echt al naar gaan toe werken..’Jake sprak nog zeker voor een dik kwartier over Alex en zijn vooruitgangen behalve over zijn ware gevoelens voor de jongen. Het enige waar opviel waren zijn volkende liefde vollen ogen.

441 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 12:00 pm

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
Voor de hele tijd dat jake over alex had gepraat, had Gijs geluisterd met een glimlach iop zijn gezicht. Hij had jake ook heel de tijd aangekeken en hem gelatengeslagen. ‘je straalt als je over Alex aan het praten bent, wist je dat?’ vroeg hij rustig, jake nog altijd aankijkend. ‘het is schitterend om te zien.’ Verder hield Gijs het erbij. Hij ging niet vragen of jake gevoelens had voor de jongen. Daar mocht Jake uiteindelijk als hij er klaar voor was zelf mee komen, maar het was zo overduidelijk voor Gijs dat de jongen het zo hoog had in zijn bol met Alex. Die jongen was verliefd… en dat was voornamelijk in zijn ogen goed te zien. ‘ga nu maar naar bed Jake, je moet vast gigantisch moe zijn.’ Zei hij lachend en hoofdschuddend tegelijk.

Een paar weken later en het trotse gevoel van Alex was helaas niet gebleven. Wel warern er wat vooruitgangen gemaakt! Alex had met de deur open op Jake gewacht om het eten te krijgen. Hij hield de deur dan wel als een havik in de gaten, maar hij stond open en hij kreeg er geen grote paniek van. Wel was hij veel witter in zijn gezicht en liet hij vaak dingen vallen omdat zijn handen erg aan het beven waren.
Een maand nadat zijn deur voor het eerst echt open kon. Had Alex een nieuw vriendje gemaakt. Zijn naam was Neal, en Alex kon aan Neal zien dat Neal ook gebroken was. Net als hem. Hij wist alleen nog niet op welke manier, maar het voelde fijn bij Neal… en na nog een maand, kon de jongen een paar meter de kamer in komen. Nooit naast Alex! Nooit! Dat mocht alleen jake… neal keek wel film mee though. Aan de andere kant van de kamer. Alex in zijn vertrouwde hoek op zijn bed, en Neal bij de deur op een stoel. Maar het was al zo’n grote vooruitgang! Toch… voelde Alex iets heel anders bij Jake dan bij Neal. Al… begon hij het bij Neal ook wel te krijgen. Een soort warm gevoel van binnen die bij Jake gigantisch was! Een groot bulderend vuur… en bij neal was het als een smeulend vuurtje. Toch keek hij soms naar neal met grote ogen. Nieuwsgierig, bang en nerveus tegelijk. ‘neal lief?’ vroeg hij uiteindelijk zachtjes aan de jongen.

442 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 12:01 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
New Hope was een veilige plek voor Neal, Hij was een jongen man van 19 die 4 jaar geleden er voor uitgekomen was dat hij Bisexueel was.. Hij was meteen verbannen uit de familie en op straat beland waar hij veel te veel slechte dingen had moeten doen om in leven te blijven.. Hij was Jake tegen het lijf gelopen omdat iemand wilde dat Neal, De jongen met de blonde haren daar verder op de straat zou bestelen.. Want hij zag er zo verward uit.. Jake was op dat moment ook verward want ze waren opzoek geweest naar een van hun clienten op die tijd, Die was weg gerend dus hjake was zeker verward en verdwaald want nergens was die jongen te vinden. Ook al was jake verward hij had altijd oog voor zijn omgevingen en ook zo toen Neal zijn portomonee probeerde te jatten voor geld om zijn stalkers en mishadnelaars om te kopen.. Da twas de eerste ontmoeting met Jake, OP dat moment had jake om zijn naam gevraagd en geld gegeven en niet veel weken later was Neal door Jake van straat gepakt en bij newhope gebracht.

6 maanden nadat Neal gekomen was kwam Alex binnen. DE jongen had met grote ogen gekeken naar het hoopje niks dat de manage opgereden werd. Sinds dien was hij altijd langs de kamer gelopen maar nooit meer iets gezien. Voor nog eens dik 8 maanden was de deur op slot geweest, Er gingen geruchten dat het wel eens een vampier kon zijn, Maar neal. Nee Neal geloofde daar niet in.. De jongen had pijn, Was angstig en moest vast denken dat heel de wereld tegen hem was geweest. ZO was neal namelijk ook geweest.. Toen op een dag ging de deur open. Het was op de dag dat het witte paard gek geworden was omdat Neal… Het paard van Jonathan gekozen had om mee te rijden die dag.. Neal had zich zo schudlig gevoeld dat hij vaker bij de deur van de jongen gebleven was.. 8.. 8 was zijn lievelings nummer geworden in de hoop dat hij dan naar binnen kon.. En het gebuerde.. DE deur stond op en Neal liep langs. Dit was de eerste ontmoeting tussen hem en Alex. De jongen met de grote ogen.. Met veel moeite mocht Neal in de kamer.. Dit had hij gedaan en nu keek hij vaak de zelfde film met de jongen.. Jake had hem er op aangesproken dat enig slechte invloed en Neal moest naar zijn eigen kamer, Alex was gevoelig voor veel nieuwe dingen had Jake gezegd en Neal begreep dat. Geen rare dingen geen onverwachte dingen geen aanrakingen en vooral geen vragen nar zijn verleden. Nog niet..

Nu zaten ze voor de 2de keer tarzan te kijken.. Het was ook meteen de dag dat Alex 1 jaar op de manege was dus Neal vind het leuk om bij de jongen te blijven voor heeeel de dag. Dus toen alex vroeg of Neal lief was knikte neal. ‘Neal is lief’antwoorde hij ineens of Alex echt dom was.. niet nadenkend dat de jongen normale taal ook zou begrijpen. ‘’Neal vrienden met alex’

443 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 12:01 pm

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
Alex hield zijn hoofd schuin toen Neal dezelfde soorten zinnen begon te gebruiken als die hij gebruikte op het moment. Hij zelf was enorm nerveus… vandaar de zinsopbouwen die weer eens alle kanten op gingen. Maar iemand anders het horen zeggen was apart. ‘raar.’ Zei hij zachtjes, nadenkend. Want het klonk als hem. Was Neal ook gespannen? ‘neal gespannen? Why?’ hij keek de jongen even schichtig aan. Want iets wat hij nog niet durfde, was Neal recht in zijn ogen aankijken. Hij keek er altijd net onder of helemaal niet. Dan keek hij naar zijn eigen voeten toe. ‘jake komt zo… met eten… alex honger… neal honger? Neal zeehondje… naam lijkt op seal…’ hij beet op zijn lip en als hij bij jake zou zijn geweest zou hij hebben gelachen. Maar omdat jake er niet bijwas… vertrok Alex’ gezicht geen spier.

444 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 12:01 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Neal haalde zijn neus op. ‘Nee Neal is niet gespannen, Neal is ook geen zeehond maar een jongen’ corrizeerde neal op zijn best, hij deed het niet expres maar hij had ooit gekleerd dat kleine kinderne niks raars aangeleerd moest worden. ‘’Neal geen honger’Op dat moment kwam Jake binnen, ‘Neal je kan gewoon normaal met Alex praten’Zei hij rustig waarna hij met het bord naar Alex liep die in de hoe kvan de kamer zat. ‘JE word verwacht in de eetzaal’’ Jake ging bij Alexo phet bed zitten waarna hij Neal aan keek. Neal had echt een rode kop gekregen omdat hi net als een debiel had zitten praten. ‘oh’ Had hij een soort van uitgebracht. Waarna hij met een knal rode kop opstond, ‘’Ik heb eingelijk wel honger’Hij glimlachte naar Alex waarna hij weg rende. Had hij zichzelf net goed voor schud gezet!.

Jake wenkte met het bord naar Alex waarna hij glimlachte. ‘Neal heeft er moeite mee om in te zien hoe en wat, Het komt wel het is een goede jongen. Hij zou je geen pijn doen’ Jake ging beter op het bed zitten en keek naar de tv, ‘Vind je tarzan leuk?’’

445 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 12:04 pm

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
Even keek Alex beteuterd. Want het was een grapje… alleen neal ging er enorm serieus op in. En alex snapte niet goed waarom. ‘maar… zeehondjes leuk…’ zei hij wat kinderlijker dan eerst en hij keek diep naar beneden toe. ‘alex vind leuk.’ Toen kwam jake binnen en alex keek meteen op met grote ogen. De lach bleef alleen weg van zijn gezicht, want neal was nog altijd in de kamer. En neal werd nog streng aangesproken ook! Alex keek met grote ogen hoe neal helemaal rood werd, en toen snel wegschoot. ‘neal bang?’ vroeg hij aan jake. Hij kwam dichterbij, en nam het eten over van hem. ‘ja tarzan is net als ik… hij weet niets van deze wereld.' hij keek jake even aan en zijn wangen werrden ietsjes rood. 'en hij vind het meisje van de andere wereld leuk. zij laat hem haar wereld zien. laat hem niet meer bang zijn.'

446 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 12:21 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
"neal doet zijn best maar snapte niet goed dat jij ons ook gewoon begrijpt als we mornaal praten.. Dus hij moet dat ook gewoon doen. Alleen hij is bang dat jij hem dan niet begrijpt." Jake bleef zitten en staren naar het scherm. "ja klopt Jane laat tarzan haar wereld zien.. Hij moet op latere leeftijd ook dingen bijleren" Jake zette de film op pauze en keek Alex recht aan. "we moeten iets bespreken.. Het gaat over.. Een vakantie die we hebben met heel de groep. Het grote probleem is dat niemand hier op de manage blijft.. En jij niet alleen achter kan blijven.."

447 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 12:33 pm

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
Alex wiebelde een beetje op zijn plek toen jake Jane’s staan zei. ‘Jane en Jake lijken op elkaar.’ Zei hij vroilijk. Toen keek hij jake ineens serieus aan. ‘bespreken?’ dat klonk niet echt goed. En aan jakes gezicht te zien was het serieus. ‘is het… erg?’ vroeg hij. Toen begon Jake hem uit te leggen wat er was en Alex trok helemaal wit weg. ‘jake gaat weg?’ vroeg hij bang en hij beet hard op zijn lip. ‘moet ik hier weg? Ik wil hier niet weg! Alex heeft het hier fijn… bij jake… en de tarzanjane.’ Hij wees naar de tv.

448 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 12:40 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
"wat wil je daar mee zeggen Alex.. Vind je dat ik Jane ben. Ben jij dan tarzan?" stiekem hoopte hij dat Alex ja zou zeggen dan kon Jake zelf wel in denken dat als tarzan Jane leuk vond dat Alex Jake leuk vond end at zou hem dan toch een partij onnatuurlijke blije gevoelens geven.

"je zou dan met me mee moeten.. Dat is uiteindelijke de enige oplossing.. Of we moeten een heel nieuw iemand hier heen halen die dan voor jouw zorgt.. Maar ik ben wel een hele week weg met de groep."

449 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 12:47 pm

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
alex keek weer even naar het beeldscherm, waar tarzan Jane net meenam om de kleine papagaaitjes te zien zodat ze die kan tekenen… ‘ik denk het wel.’ Zei hij met zijn hoofd een beetje schuin. ‘eigelijk… ja ik ben tarzan… jij bent jane.’ Hij drukte zijn vinger tegen Jake’s bovenarm aan en glimlachte lichtjes. ‘ookal is jake geen vrouw.’

De angst was in zijn ogen te zien. Eigelijk in heel zijn gezicht wel. ‘alex wilt niet!’ zei hij en hij pakte jake’s shirt beet. ‘en jake mag ook niet. Jake niet weggaan… bij alex blijven. Alsjeblieft…’ alex ging op zijn knieen zitten en keek jake met grote ogen aan. Tranen prikte nog net niet achter zijn ogen. ‘waarom vakansie?’ hij keek bang naar de deur, bang dat jake nu al ineens weg zou gaan. ‘moet alex mee… alex durft niet…’

450 Re: Learn to Love op wo jun 27, 2018 12:56 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
‘Dan laat ik jou mijn wereld zien’’ Jakes wangen werden wat roder waarna hij breed lachte.. Alex het net onbewust gezegt dat hij van Jake hield ookals was hij een jongen en dat voelde geod. Het was misschein ver in zijn hoofd bedacht maar zolang hij het zelf er mee deed. niemand hoefde zijn gedachtens te weten

Jake luisterde naar de paniek in alex stem, Jake kon niet achterblijven. De vakantie was een jaarlijks ding en hij was de enige goede rijder die mee ging en zonder hem zou niemand kunnen.. Dus hij moest ‘Het spijt me alex maar ik moet gaan. Het is pas over 2 a 3 maanden dus we gaan oefenen met naar buiten gaan.. En als je dat niet wilt ga ik iemand zoeken die voor je kan zorgen hier.. Maar ik ben er dan niet.. Ik zal voor zeker een volle week niet je eten brengen maar een andere man of vrouw..’’


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 30 van 31]

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 16 ... 29, 30, 31  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum