lithium

Express you colorful mind


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Learn to Love

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 6 van 31]

76 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:39 am

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
'Yang..' JAke stond voor de boekenkast. 'Kan jij Jonathan over nemen.. Hij weet er al vanaf.. Ik wil vanmiddag heel de middag aan Alex besteden.' bij Alex nam straalde jake iets uit wat hij nog nooit eerder had laten zien Zelfs zijn lichaams bouw veranderde toen hij aan de jongen dacht. ' Ik wil met hem lezen en kijken og hij zijn eigen stem kan vinden. Hij weerspiegeld nog steeds mijn stem..' Jake pakte wat kinderboeken uit de kast. waarna hij zijn boekje met alex naam op de oorkant naar voren schoof. 'Hij spreek wat meerdere zinnen maar nog steeds verkeerde manier van praten..de negatieve dingen lijkt hij te schreeuwen. Hij verheft zijn stem niet maar je hoorde de haat in zijn stem.. Ik ehb het opgezocht en het is iets wat kleuters op jongere leeftijd doen.. Zo leren ze dus hoe ze woorden moeten gebruiken. Als alle negatieve dingen naar hem geschreeuwd zijn..' Jake slikte. Hij vertelde nog wat meer dingen ovet wat hem opgevallen was over alex stem gebruik en woordkeuze waarna hij de boeken op de rand van de tafel zetten. Waarna zin hoofd wt zakte. 'Ik wil tot de jongen doordringen en hem helpen. Laten zien dat niet alles slecht is.. Hij eet beter.. Maar hij blijft me aan kijken of ik elk moment kan slaan. Elk koment zou uithalen of zal gaan schreeuwen..' Jake was goed met dieren en jongeren laten praten vertellen wat hij weet en wat hem opvalt. Wat bij andere minder was. maar echt duidelijk zeggen wat hij zelf wilde en waarom hij iets wilde ondernemen bij een client was lastig voor hem omdat hij niet altijd wist als het serieus werd wat hij zou gaan doen en in dit vak gebied moest je alles kunnen verantwoorden. Daarom schreef hij al zijn bevingingen op en lied hij ze meestal lezen aan Yang. Aangezien jake super geod was met schrijven en zelf leren en ontwikkelen maar niet in praten zoals hij nu probeerde te doen. uitleggen wat hij wilde doen. Dus hij deed zijn handen omhoog.' oke terug naar het begin. jij kon Jonathan overnemen voor vandaag zodat ik Alex kan leren lezen en zijn woordenschat kan vergroten.. Zonder hem te straffen dat eigenlijk de clue van alles wat ik er net uit gooide!' Jake lachte breed en schudde zijn hoofd. '27 jaar en ik kan nog steeds niet normaal zeggen wat ik van plan ben in een sessie!' Hij kaak Yang aan 'WAt raad jij me aan om te doen met hem? met zijn spreken?'

77 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:39 am

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
Yang luisterde gewoon in rust. hij wist hoe jake kon zijn. zeker met het praten, dus hij zei er niets meer over. dat had hij vroeger allemaal wel gedaan. hij had om jake moeten lachen elke keer als hij geprobeerd had iets uit te leggen wat hij wilde doen. maar nu, nu hij echt wist hoe jake was, zei hij er niets meer over. hij haalde zijn adem naar binnen toe en zijn schouders naar boven toe. 'nou... als je echt denkt dat hij nog altijd praat als ee kleuter... dan ja kleuterboekjes. het kan zijn dat hij het niet fijn vind om als een kind te worden behandeld... misshcien is het handig om wat boekjes mee te nemen voor oudere kinderen. 15+ bijvoorbeeld. dan kan hij zelf kiezen en kan hij niet meteen denken dat we hem te dom inschatten.' hij liep ook naar de boekenkast en haalde er een leesboek uit van de Grijze Jager. 'hier. een kinderboek van 12 jaar en ouder. een goed verhaal, misschien vind hij het wel leuk. je kunt het altijd proberen toch.' hij gaf het boek aan Jake. 'en don't worry, ik weet hoe je bent he.' hij gaf jake een knipoog. 'ik zal Jonathan overnemen. ik heb zijn dossiers hier bij me dus dat is geen probleem. ga jij maar naar je puppybeer van je.' hij duwde jake een beetje richting de deur toe met een lach.

78 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:39 am

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Jake legde de kinderboeke nweer weg en pakte de 12 plus boek. 'Ik begin wel met deze' hij bedankte Yang waarna hij een boze blik gooide bij het koosnaampje die Alex gekregen had.. hij wees naar Yangs neus maar toch kreeg hij een lichte gloed op zijn wangen. 'Hij heeft meer trekken van een kitty.. ' zei hij daarom ook zacht waarna hij de kamer in ging. 'Kitt.. Alex' jake kon zich wel voor zijn hoofd slaan.. hij had een client bijna kitty genoemd omdat hij net op de gang bedacht had hoe alex er als kitty uit zou hebben gezien en die gedachtens waren te heftig boor jake geworden. Dus het feit dat hij alex bijna kotty wilde noemen hakte er veel te hard in. 'Zullen we samen gaan lezen? Ik heb een boek bij' Jake wilde eerst kijkn wat het effect was met deze worden. Yang had een punt.. Nu hij weer aan Yang dacht hij weer aan Alex als kittycat..

79 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:40 am

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
Alex keek op toen Jake binnenkwam. al die tijd was het duidelijk dat hij zich minder angstig bij Jake voelde, maar er was nog altijd geen glimlach op zijn gezicht verschenen. Alex wist niet hoe. 'Jake.' zei hij en hij stond op. iets wat hij deze dagen ook steeds deed als jake binnen kwam. in het begin zou hij nog op izjn knieen zijn gaan zitten. 'wat is kitt?' vroeg hij met een zware dubbele tong. hij keek naar wat jake bij had enz ag een boek. meteen werden zijn ogen groter en wees hij ernaar. 'booek!' hij wiebelde alsof hij op een stoel zou hebben gezeten. 'saamen leesen?' hij keek rond, trok het boek uit Jake's handen, en ging op izjn vertrouwde hoekje zitten. hier knikte hij. 'leesen. eleks leesen... leuk.' hij wees naaar het boek, die hij open sloeg ergens midden in het boek.

80 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:40 am

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
'Oh..' betrapt keek jake uit zijn ogen. 'Ja.. Kitty.. ik bedoelde Kitty er is een poes zwanger. Ze gaat kittens krijgen' Het was niet geheel gelogen.. Alex blije reachtie daarna lied Jakes fout vergeten want zijn hart vulde zich met blijheid en trots op de jongen. 'Ja lezen. En dat gaan we samen doen.' JAke ging er naast zitten.' Zullen we vooraan in het boek beginnen.' Jake sloeg de bladzijdens om naar het eerste eerste blad. 'Zal ik beginnen met voorlezen? ik zal bijwijzen waar ik ben.. En dna lees ik een zin. Jij de volgende..'

81 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:40 am

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
Alex keek alleen maar even toe hoe jake naar de voorkant van het boek ging. 'greese jaagrrrer?' zei hij toen hij de titel van het boek las. hij knikte een keer onder jake aan te kijken. het boek had nu werkelijk al zijn aandahct. hij wilde het zo graag lezen! na jaren dezelfde 6 boeken gelezen te hebben was dit een verademing! jake las de eerste zin, en toen was het zijn beurt. alleen hij sprak niet. hij las de zin in zijn hoofd, en keek toen jake trots aan. alex was trots dat hij kon lezen. 'eleks heeft geleesen.' zei hij, en hij wenkte dat jake de volgende zin weer mocht doen.

82 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:40 am

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
'Ja de grijze jager' Verbeterde Alex jake door het alleen maar op de goede manier na te zeggen. niks er op wijzen of boos worden gewon herhalen zoals et normaal gesproken gezegd zou worden.
Bij Alex zin keek jake naar de jongen er kwam alleen niks uit. 'ALex, Kan je het voor mij voorlezen hard op?' vroeg hij zin lach wat meer inhoudend want die trotse ogen waren zo prachtig. En de actie zo onverwachts. 'Kan je zeggen wat hier staat.' Jake wees de eerste woord aan in de zin waarna hij alex aan keek. 'Kan je me dat vertellen Alex?'

83 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:40 am

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
alex slikte en keek even bang dat hij weer iets fout had gedaan. maar jake vroeg gewon of hij het overnieuw deed en hij sloeg hem niet. alex zou nu wel moeten weten dat jake hem niet zou slaan... maar zijn vader sloeg soms ook voor een week, soms 2 weken niet, en toen kwam het zo hard aan dat het voor dagelang pijn deed. alex keek naar de zin, en a een tijde begon hij te spreken. 'haij... was...' begn hij, en nu stond er een cijfer. hier had hij moeite mee. hij kon tellen though... hij had vaak genoeg de zweepslagen moeten tellen die hij kreeg. 'een. twee. drie. vier...' begon hij, elke keer alsof hij geslagen werd, zo klonk izjn stem. tot hij bij 11 kwam daar hield hij op. hij wees naar de 14 en keek Jake aan. '...jaar auwhd.' hierna deed hij zijn handen tussen zijn benen en hield hij zijn hoofd laag, zijn lippen naar binnen.

84 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:41 am

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
trots keek jake naar alex.' Goed gelezen. ' Jake ging de zin overnieuw voorlezen 'Hij was,' Jake wees de 11 aan ' 11 jaar oud.' Jake keek alex aan. 'Niet 14 dan zou hij ouder zijn maar we gaan je later meer vertellen over getallen vind je niet!.' Jake glimlachte breed waarna hij de volgende zin voor en wees elk woord aan. 'jouw buurt' hij ging later wel met alex tellen en daar verder op in. Nu eerst verder lezen en Alex manier van praten beter zien te begrijpen.

85 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:41 am

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
voor een tijde lazen ze door en Alex had zo veel moeite om alle woorden goed uit te spreken. sommige woorden had hij zelfs nog nooit hardop gehoord dus hoe moest hij dan weten hoe ze uitgesproke moesten worden. maar lezen... dat kon hij dan weer wel. het was apart. vele woorden had hij sommige minuten voor nodig. en het was duidelijk dat het enorm veel energie koste. zo veel zelfs, dat toen ze op pagina 4 waren, zijn ogen zwaar begonnen te worden. zachtjes begon hij te knikkenbollen. toch las hij zijn zin op elke keer als het zijn beurt was. hij durfde niet aan te geven dat hij kapot moe was en hij eigelijk echt wilde gaan slapen. tot het zo erg werd.. dat hij prompt in slaap viel. zijn hoofd viel naar voren toe, en toen viel hij met zijn schouder tegen Jake aan. meteen schoot hij weer omhoog, zijn ogen draaiend door de vermoeidheid en meteen sloten ze weer en viel hij nu tegen de muur aan. zijn hoofd naar de zijkant en zwaar ademend. alex sliep als een blok!

86 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:41 am

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Jake begon eht door te krijgen dat Alex moe werd maar hij wilde kijken of de jongen er wat van zou zeggen. EN daar kwam het. ALex die in slaap viel.. Als een blok de jongen storte gewoon in. Jake schudde zijn hoofd. 'Je mag het gewoon aangeven. ' JAke stond op waarna hij de deken van het bed af haalde naar de jongen liep en deze rond de jongen sloeg.. door zijn hurken gebogen zat hij voor de jongen. 'Ik heb je eerste paar pagina's gelezen alex..'Heb gekeken naar je handschrift.. En je taal gebruik.. ik denk dat je moeder je er mee geholpen heeft want er zitten soms hele mooi geschreven woorden tussen. Maar hoe verder ik door bladerde hoe erger je handschrift werd.. Werdje banger?' Jake rijkte uit naar alex zonder echt na te denken raakte hij de jongen aan. met zijn hand ging hij over alex arm heen. Je moet zo veel mee gemaakt hebben dat je taal in blijven hangen op die leeftijd.'

87 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:42 am

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
In zijn slaap pakte hij de deken beet maar hij had de kracht niet om hem echt beet te houden. dus hij schoof langzaam weer naar beneden toe. zachtjes begon hij te mompelen toen hij Jake's stem hoorde. hij had geen idee waar jake het over had, want... hij sliep. alles leek goed te gaan, tot het moment dat jake zijn arm aanraakte. Alex' ademhaling ging meteen sneller, en zijn gezicht vertrok helemaal. bange geluidjes kwamen uit zijn mond en hij trok zijn schouder helemaal op. zweet brak uit... zijn ogen opende ietsjes maar hij werd er niet echt wakker door. zo moe was hij. hij sliep ook al sinds hij hier was niet echt lekker. vaak hazenslaapjes. 'don't... please.' piepte hij ontzettend bang.

88 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:42 am

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
Jake zag de paniek op ALex lichaam en lied de jongen meteen los. Opnieuw stopte hij alex voorzichtig toe. Waarna hij de jongen aan keek. 'Ik zal je geen pijn doen' Daarna stond hij op. 'Ik sta er morgen op de zelfde tijd.' Hij wilde alex in bed leggen maar die kleine aanraking was al fout gegaan dus optillen zou Alex dood worden. Dus hij liep naar achtere toe met zijn ogen nog steeds op de jongen gericht. 'slaaplekker Alex' Met zijn rug liep hij tegen de deur op. Zacht bracht jake een kleine kreun uit. De deurklink was in zijn onderrug gekomen..

uiteindelijk stond jake buiten de deur.. Met zijn handen tegen zijn ogen aan.. Zo luisterde hij naar alles rond zich heen. 'Jake.. jongen' Het was Gijs.. De zachte stem van een oude man. klonk onprettig in deze situatie.' Geld?' bracht jake dus uit waarna hij zijn handen lied zakken. 'ja.. De betaling komt en we zitten onder de duizend euro.. we moeten dus gaan lenen over 1 maand als het zo door gaat.' JAke slikte waarna hij knikte. 'Ik zal kijken of ik geld kan regelen..' Jakes ogen zakte in waarna hij zijn kantoor in liep en de deur achter zich dicht trok.. Jake keek de kamer rond. hij kon dit niet verliezen zeker niet met Alex hier.. Dit was de enige plek voor de jongen.. Jake haalde diep adem en met nieuwe zelfvertrouwen liep hij naar zijn kalender zag dat hij werkte in de club tot 11 daarna kon hij Trix bellen..

'Yo Tix.. Met Rider..' Even was het stil aan de andere kant. 'Oh hey rider! dit vind ik zo heerijk om te horen! jouw stem. Heb je snel geld nodig? want ik kan je vanavond inzetten.' Jake slikte waarn hij zijn rug rechte. Zichzelf meer zelfvertouwen geven.' Ik ehb veel nodig.. Dus als je iets hebt.' Jake hoorde gewoon het blije geklap van Tix. 'Bottum in een trio.. dubbel pen' JAke ogen werden groter.. 'hoeveel?'..'11k'..'oh?'..'Donovan en Boxer'..'shite..'..'rough.. bare.. '...'15k'..'vanavond 11 uur mijn huis.'.. 'oke' stemde hij uiteindelijk in.

Jake ging de dansclub in waar hij 3 nachten werkte. Hij danste tot zijn lichaam er bij neer viel waarna hij zich naar huis trok om daar Yang tegen te komen. 'Kan jij.. De mijn dag over nemen.. Ik moet wat doen..'

89 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 12:42 am

Jeremiah

avatar
Alex the carrot
Alex the carrot
Yang zat aan zijn bureau de dossiers van die dag op te nemen in de computer toen Jake ineens naar hem toekwam. 'Hoe was je avond?' vroeg hij, want hij wist dat Jake naar de dansclub ging voor geld. alleen toen keek hij raar. 'je dag overnemen?' vroeg hij verbaasd. 'jake dat zijn 8 gesprekken meer, dat kan ik niet zomaar inplannen. is Alex echt zo belangrijk dat je de rest van de gesprekken alweer overzet naar mij?' Yang rolde een beetje heen en weer met zijn stoel. 'ik bedoel... ik doe het wel ofzo maar... de hell?'

90 Re: Learn to Love op zo jun 17, 2018 5:03 pm

Evylian

avatar
Jake the jerk
Jake the jerk
'Niet voor alex.. Moet vanavond wat doen.' Jake zou nooit vertellen wat hij ging doen.. Pornografie as niet echt ies waar jake trots op was maar hij kon hun met deze opnamen wel weer een kleine 3 maanden zekerheid geven. Jake sloot zijn ogen. 'Zal waarschijnlijk rond 10 uur terug zijn..' Jake slikte flink.. 'zal na een beetje slaap de rest van de gesprekken zelf doen je avond uren deal?'

Jake kwam pas om 12uur terug.. zijn achterste deed zo zeer en hij voelde zich echt verschrikkelijk. Voor hij zijn kantoor in kon schieten om zich lang in de douche te verstoppen moest hij eerst langs Gijs.. 'Jake.. jongen ik heb Alex zijn eten gebracht maar hij likt niet uit de hoek tek omen. heb het eten allene op de tafel gezet waarna ik weg gegaan..Maar ik denk dat jij beter het middag eten kan doen vind je ok niet?' Gijs keek Jake aan. 'je ziet er echt moe uit.. En hebj e weer wat gerookt?' Jake schudde zijn hoofd. 'Nee en zal.. Alexnu wel wat eten brengen' Jake draaide zich om. 'Jake je ruikt raar.. Je ruikt vaker zo.. WAt doe je in zun avond?' Jake haalde zij schouders op. 'Niks heel ergs.'

Met een bord met eten klopte hij p Alex deur. 'Ik ben iets later maar ik heb je eten mag ik binnen komen?'

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 6 van 31]

Ga naar pagina : Vorige  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum